Z nation (Z, mint zombi) vélemények?
Figyelt kérdés
Egy viccesebb jelenetet láttam belőle, reméltem, hogy félig komoly, félig paródia jellegű kis könnyed sorozat, de az első rész után nagyon nem úgy tűnt, és elég unalmas is volt. A kérdés az lenne, hogy megéri tovább nézni, mert beindul, vagy a színvonal végig ilyen marad?2015. nov. 8. 15:22
1/6 anonim válasza:
Inkább mondjuk úgy hogy komikusan gagyi.
2/6 anonim válasza:
Valóban elég gagyi, és láttunk már jobbat is, de nekem összességében tetszett.
Szerintem még nézz meg pár részt.
3/6 anonim válasza:
Az elején elképesztően gagyinak éreztem én is, tele bakikkal, főleg a TWD után, de szép lassan hozzá lehet szokni. Sok benne a humor, és a készítők szerencsére minden eszeveszett dolgot bevállalnak amit TWDben soha nem látni. Az első pár rész borzasztóan unalmas de a második évadra szerintem kiforrja magát rendesen a sorozat és alig várom a 3. évadot <3 :D
4/6 Fritzkó Mákiel válasza:
3. Évad felirwtosan nézhető dmdamedián amúgy megéri nézni, mert minden elképzelhetò előfordul benne :D
5/6 Fritzkó Mákiel válasza:
Amúgy inkább igalmas, mint ilyesztő. Semmi se ilyesztő amit annak szántak, inkább ilyen "MI VAN ITT" feeling. Spojler: egyetlen ilyesztő dolog benne a rohadthangszálú-félzombi-repedtkurrva... "FEEED HER"
6/6 anonim válasza:
Én az előzetesét láttam már az nagyon gagyi
Kék bőrű csaj és egy csávó aki WC ülőkével a fején kiabál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!