Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Pontypool - zombik városának...

A Pontypool - zombik városának mi a lényege?

Figyelt kérdés

Nem vagyok egy tudatlan bunkó, de esküszöm ezt a filmet nem tudom mire vélni. Biztos hogy a mögöttes tartalom a lényeg és nem maga a film, mint a They Live - Az Elpusztíthatatlanok-ban, de nem tudok rájönni hogy mi... Nem mellesleg, lehet ez sokaknak nem mond semmit, de egy nagyon híres videójáték pont ugyan ezt játszotta el, a Metal Gear Solid 5, aki ismeri az tudhatja hogy elég nagy nevű játék, szóval az is ugyan ezt akarhatta mondani.

De mit? Nem értem, kérem valaki írja le hogy ő mit gondol erről.

2015. okt. 31. 16:50
 1/1 DuplaKV válasza:

Láttam a filmet, és ismerem a háttértörténetét is a sztorinak. (Régen volt egy rádiós, aki felolvasta a film alapjául szolgáló történetet, és sokan elhitték, hogy tényleg jönnek a zombik.)

Szerintem a szavak mérgező, olykor végzetes hatására akartak utalni, valamint arra, hogy hiába halljuk mit mond a másik, attól még nem biztos, hogy értjük is. Amúgy mindenki úgy értelmezi, ahogyan szeretné.

2015. nov. 8. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!