Tudnátok ajánlani valami sorozatot?
Most leginkább valami könnyed, csajos sorozatot keresek, de félek, hogy már minden ilyet ismerek. :D Vagy a másik, ami szintén érdekelne, viszont ilyenről meg még csak nem is hallottam, hogy létezne: Valami nyári, utazós, vagy nyaralós.
Egy kis távpont, hogy miket nézek: Pretty Little Liars, Faking it, Kínos, 2 broke girls, The Fosters, Gossip girl
Illetve még ezeket is, de most nem ilyen műfajban keresek: The Walking Dead, American Horror Story (Z Nation-t ismerem, de szerintem borzalmas)
Ja, és mégegy kikötés: Fantasy kizárva! (tehát Vámpírnaplók, Teen wolf, és hasonlók)
Én a gonosz álarcát néztem, de az már lefutott.
Esetleg Jóban rosszban?
Szívek szállodája
Bár nem harmatfriss, de szerintem ma is élvezhető, jó sorozat.
Utazós is van, kérdés mennyire tetszene. 1981(!) óta fut egy német sorozat, a címe: Álomhajó.
Ennél "utazósabb" sorozatot nem ismerek. :-)
nem az Egynyári kalandra gondoltál ? ( magyar sorozat )
Esetleg még a Szívek szállodáját tudom ajánlani, Elcserélt lányok, Carrie naplója, ezek még olyan csajosak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!