Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek a Star Wars Az...

Szerintetek a Star Wars Az ébredő erő megdönti a bevételi rekordot?

Figyelt kérdés
Hány milliárd dollárra tippelitek a végleges bevételt? Eléri a 3-at? Szerintem a 4 kicsit merész, de a 3 még reális is nem?

2015. nov. 4. 00:00
 1/7 A kérdező kommentje:

Az Avatar 2.7-2.8-nál áll.

Nem akarom a filmeket összehasonlítani, csak a bevétel/siker nagyságának a megtippelése érdekelne.

2015. nov. 4. 00:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Én nem a pénzügyi részére vagyok kíváncsi, mert az szinte garantálható, hogy hatalmas kaszálás lesz, hanem hogy a kritika és a fogadtatás milyen lesz. Ha eltolják akkor a rajongók ott nagyon bosszúsak lesznek...
2015. nov. 4. 00:07
 3/7 A kérdező kommentje:

Jó tudom, de nem erre vonatkozik a kérdés :D

Ugye most senki sem tudja milyen lesz a film. Én szerintem ahogy a trailerekből érezhető, hogy az új szereplők meg fognak ismerkedni az erővel, a sötét oldallal, és ez új rajongókat fog szerezni, mert ők is megismerhetik a film alapját.

De én tényleg jelen esetben a pénzre gondoltam :D Egy aranyszövésű gyémántberakásos rókabőrt húznak le erről a filmről :D

2015. nov. 4. 07:48
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát, mivel már gyakorlatilag elkelt előre a jegyek egy (viszonylag nagy) része (ami azért az Avatar-nál nem volt), ezért szerintem a bevétele tuti nagyobb lesz az Avatar-ét.

És szerintem eléri a 3,3-3,5 milliót.

2015. nov. 4. 16:03
 5/7 anonim ***** válasza:
74%
Én őszintén meg lennék lepődve, ha nem döntené meg. A hype és a rajongás így is hatalmas, szóval ha neadjisten pocsék film lenne, akkor is biztos, hogy minimum a második vagy harmadik helyezetteket leelőzi.
2015. nov. 4. 16:39
 6/7 A kérdező kommentje:

Az Avatart nagyon sokáig tolták itthon is mozikban, több hónapon át, szóval nem 2 hét alatt döntött az is akkor rekordot.

Nem hinném, h rossz lenne a film, egy új trilógiát akarnak vele megalapozni, és nem lepődnék meg, ha akár 2016 október-novemberéig is adnák a mozik. Eleve, ha jó film, akkor a pénzesebb országok rajongói akár 10x is megnézik Imaxben, 4dx-ben, vagy ahogy éppen kedvük szottyan. Elvégre ez a film nagy vásznon üt.

2015. nov. 4. 18:39
 7/7 anonim ***** válasza:

Az ébredő erő elkészítése 200.000.000 Dollárba került

És Mivel Abrahams filmjei A 2 star trek nagy sikert arattak, és Mivel a star wars újra a fény korát éri szerintem nagyon sok pénzt fog hozni A játék jogokról nem is beszélve :D ami biztos hogy lesz.

2015. nov. 6. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!