Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért nincs rám hatással a...

Miért nincs rám hatással a Star Wars univerzuma?

Figyelt kérdés
Szeretem a filmeket, nagy moziba járó vagyok, szeretem a fantasyt és a sci-fit is, de valahogy nem fogott meg a Csillagok Háborúja:( Jópofa, jó karakterek vannak benne de nem vagyok rajongója, ugyanakkor a hatása az egész világra megkérdőjelezhetetlen. Az új rész miatt nem tudom, h van-e ország ahol a jegyelővétel miatt le nem fagyott volna a rendszer. Más popkultúrás alkotásokat padig imádom, mint mások a Star Warst (Trónok Harca, Breaking Bad, Keresztapa, a Nolan-filmek is bejönnek) Egyszerűen nincs rám semmilyen hatással. Semleges. Gondolom ez egy igazi SW rajongónál Istenkáromlással ér fel :D

2015. nov. 1. 20:58
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Értem. Csak ugye kb én is imádom azokat a filmeket/sorozatokat amilyeneket a többiek.

Szerintem a Keresztapához legközelebb minőségben a Breaking Bad áll. Örök mind2.

2015. nov. 1. 22:45
 12/16 anonim ***** válasza:

9:

Ezt most nekem írtad válaszként? (8-as vagyok)

Egyrészt az új trilógiát ezerszer jobban meg lehetett volna csinálni. Rosszul csinálták meg az új részeket nagyon.

Másrészt mi az hogy ne jelentsen ki senki ilyet, amíg nem látta a filmet? Én már láttam minden Star Wars részt. Az új részeket is néhányszor, a régi trilógiát meg tucatnyi és tucatnyi alkalommal már.

Ahogy mondtam: Nézd meg csak önmagában az 1977-1980-1983-as filmeket. Az újakat meg ne nézd meg mellé. És akkor sokkal jobban fog tetszeni esélyesen.

2015. nov. 2. 08:58
 13/16 A kérdező kommentje:
Az előbb az új részek alatt a 2015-ös filmet értettem.
2015. nov. 2. 09:01
 14/16 anonim ***** válasza:
Én meg új részek alatt a Baljós árnyak-Klónok támadása-Sithek bosszúját értettem :D
2015. nov. 2. 10:28
 15/16 A kérdező kommentje:
Félreérthető volt. Van az eredeti, az új, és a legújabb 2015-ös :D
2015. nov. 2. 13:01
 16/16 anonim ***** válasza:

Kedves (istenkáromló :D)kédező!

Ha nem fogott meg a Star Wars, akkor így jártál. Se ésszel, se szívvel fel nem tudom fogni, hogy nem lehetszeretni a Star Warst, a filmtörténelem legnagyobb remekét,és a galaxis legjobb filmjét. Még a lotho minori csúszómászók is szeretik a Star Warst, pedig meghalnak nagyrészt benne :(. De ha nem szereted, akkor se terjeszd! Egy bolond sem áll ki terjeszteni, hogy 0.5 kg-s az agya... Ha nem szereted a Star Wars-t, akkor is szeretned KELL!!!!!!!!!!

2015. nov. 25. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!