Ehhez hasonló filmek?
Szaisztok! :)
Olyan filmeket keresek amiben a főszereplő rákos, illetve van benne valami szerelmi szál is. pl.: Most jó, Csillagainkban a hiba, Soha ne hagyj el
Ami még érdekelne, az olyan, ahol a főszereplő kamasz, és esetleg valamilyen betegsége (rák, depresszió, pánikbetegség, öncsonkítás) van. pl.: Öngyilkosok szobája, tizenhárom
#9 Segitenek ezek a filmek feldolgozni egy tragédiát?! Hogyan? Hogy tovább éltetik benne a fájdalmat? Túl sok tragédia még veled sem történhetett úgy látom. Szociális munkás, pszichológus? Azt gondolod hogy ezekben a filmekben van szemernyi racionalitás, bármi amit a való életben át lehet ültetni, netán tanulságot lehet belőle levonni? Ezek hatásvadász koholmányok a "halál fanatikus" kissé elcsavarodott agyú kamaszoknak, és láthatod hogy nagyon jól müködik sajnos. Ez is csak olyan mint a reality show -k meg az erőszak videók, ezekre van kereslet, csak én úgy gondolom hogy ezek egy szebb függöny mögé varázsolt még nagyobb rettenetet képviselnek, ami már-már az aberráltsággal határos. Érzelmi vonatkozásban.
Nem kell ismernem őt, az internet használatával mindenki nyilvánosságot vállal, azzal együtt azt is vállalja, hogy kritikát fog kapni, hideget és meleget is. Ha ez valakinek nem tetszik akkor van egy piros X a jobb felső ablakban. Én elfogadom pl a kritikádat és tovább is lépek rajta, mert teljes meggyőződésem hogy ebben a vitában nekem van igazam és ebből a meggyőződésből nem tudsz kimozditani. ;) Én 15 éve trollkodom az interneten, pontosan annyi ideje ahány évesek ezek a lányok, mint pl a kérdező. Én vagyok a szükséges rossz, a negativ hatás amitől ha legalább 1 percre is szarul érezte magát akkor elértem a célom, mert felvillant egy szikra az agyban hogy talán nem az a helyes amit csinál. Sajnos kell még pár év amig tényleg rájön. :)
Hát, szerintem a Nővérem Húga is ilyesmi film...
De ha nem is az amit keresel, mindenképpen nézd meg, mert érdemes. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!