Shrek, Szörny RT, Hihetetlen Család. Ezekhez hasonló filmek amelyek 2000 és 2007 között készültek?
A Pixar, a DreamWorks, illetve a Disney animációs filmjei között érdemes keresgélni, de a Fox is készített jó meséket (pl. Jégkorszak). Én személy szerint jobbára a nevesebb stúdiók munkáit ismerem, a kevésbé ismertebbek kapcsán nem vagyok ennyire képben.
Íme az általad megadott intervallumban készült rajz, és animációs filmek listája, stúdiónként lebontva (az általad említett darabok kihagyásával):
Pixar:
- Némó nyomában
- Verdák
- L'ecsó
Disney:
- Dínó (2000)
- Atlantisz
- Lilo és Stitch
- A kincses bolygó
- Mackótestvér
- Csodacsibe
- Robinson család titka
- meg egy rakat folytatás, kiegészítő rész pl. Tigris színre lép, A kis hableány 2, Nincs több suli, Mickey varázslatos karácsonya, stb., ezeket nem sorolnám fel mind, ha nem gond, itt egy lista, ezen rajta van a stúdió valamennyi rajzfilmje: [link]
DreamWorks:
- Csibefutam
- Irány Eldorádó!
- József, az álmok királya
- Szilaj
- Szindbád- A hét tenger legendája
- Cápamese
- Madagaszkár
- Wallace és Gromit
- Elvitte a víz
- Túl a sövényen
- Mézengúz
20th Century Fox:
- Jégkorszak 1-2.
- Robotok
Előző vagyok, véletlenül lemaradtak a Ghibli stúdió filmjei, pedig ezek között is akadnak szép darabok jócskán:
- Chihiro Szellemországban
- Macskák királysága
- A vándorló palota
- Földtenger varázslója
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!