Lesz még 5. része az alkonyatnak?
Figyelt kérdés
Vagy a Breaking Dawn a befejező része?Jaj remélem lesz még2010. márc. 16. 18:58
2/6 anonim válasza:
Szerintem nem lesz 5.dik része. Ha jól emlékszek volt egy ilyen kósza hír,de meg is cáfolták.
3/6 anonim válasza:
Stephenie el kezdte írni könyvben az 5. részt de mivel egy közeli ismerőse fel tette a netre így abba hagyta annak írását, szóval eddig csak a Breaking Dawnig biztos a film, utána már nem. És szerintem se lesz mert az akkor már nagyon erőltetett lenne hisz Stephenie az álmai által készítette a könyveket és ugye abból lettek a filmek. De az már nem lenne sztem élvezhető ha egy kierőszakolt könyv megírása után még vászonra is vinnék. Na mindegy ez mondjuk az én véleményem :)
5/6 anonim válasza:
De ha lenne 5.dik rész,akkor az nagyban fedné az alkonyatot. Szerintem nem érné meg.
6/6 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy lesz. Azt olvastam valahol, hogy a Breaking Dawn az utolsó. Az ötödiken lehet a Midnight Sunt is érteni, ami Edward szemszögéből mondja el az Alkonyatot, de az volt az, amit feltettek a netre, így Stephenie bepipult, és nem folytatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!