Van/lesz az Alkonyatnak 5. része?
Van. A címe: The short second life of Bree Tanner.
(Bree Tanner második rövid élete)
Eredetileg a Midnight Sun lett volna az 5. könyv, de azt ugye felrakták a netre; az írónő bepöccent, és azt mondta, egy ideig biztos nem fogja befejezni. Egyenlőre nincs semmi konkrét hírforrás, hogy valóban befejezte-e a könyvet, mint azt sokan mondják. (még itt a gyk.hu-n is)
De azt ugye tudod, hogy ez a "The short second life og Bree Tanner", az Eclipse-hez tartozik igazából, mert már nem Belláékról van szó, hanem Bree-ről, akit Victoria változtatott át, és akit a végén a Volturi megölt. Ez a könyv azt írja le, hogy hogyan készült fel az a csapat, aki meg akarta ölni Bellát (Victoria csapata).
Legalábbis ezt írta az írónő a tartalmához ^.^'
Ezt tőlem kérded az első válaszolótól, vagy a kérdezőtől?:)
Én tudom, hogyne tudnám hogy az egy Eclipse kiegészítés. De akárhogyan is nézzük, a sorozat 5. könyve ami megjelent. Ezért írtam azt fennebb, amit írtam.
:)
Bree, az a kis vámpírlány, akit Esme és Carlais magukhoz akartak venni, de a Volturi megölte.
Én már elolvastam az ő történetét. Hm..érdekes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!