Nektek mik a kedvenc filmeitek, kedvenc jeleneteitek és kedvenc karakteretek illetve mik azok a filmek, jelenetek és karakterek akiket ki nem álhattok?
Kedvenc:
Gyűrűk Ura > sok van (egyből pl. mikor a Lovasok bekerítik Frodóékat Széltetőn), kivéve Arwen bőgősei > Aragorn
Harry Potter > sok van > Luna Lovegood
Csillagpor > Tristan és Yvaine tánca a hajón > Septimus
Zorro álarca > istállóban kardoznak Elenával > Zorro <3
Nem szeretem:
Kísérlet, gagyi horrorok (boa, krokodil, jeti, zombis, stb.)
Neszt hall, és rohanás helyett odamegy; minden, amiben kínzás történik
Tehetetlen, csak sikítani, majd meghalni képes karakterek
Nekem a kedvenc filmjeim:Bosszúállók es X-men széria, Gyűrük ura, a régebbi Star Wars trilógia, Indiana Jonsz filmek, éjszaka a múzeumban, Mission Inposzible 1;4 Batman a sötét lovag, A maszk és ami még most az eszembe jut Avatar.
A Gyűrük urábol szinte mindenki ,A Bosszúállók szériából természetesen Loki. Rajta kívül még Nick Fyuri, Fekete özvegy és Hulk. A Batman-ből Jöker és a régebbi szériából Kétarc és Rébusz. A Galakszis örzőiböl Rocket és Grút.Az X-men szériából Rozsamák, Higanyszál, Magnetó, X professzor és Mistik. A Star Wars-ból is szinte mindenki kivéve Lord Cidiusz. Az Indiana Jons-ból Indi és Indi apja meg még a múzeum igazgató akinek minfig elfelejtem a nevét.
Azok a filmek amiket utálok:Barbi filmek, Kis Vuk, Transzformersz 3(a 4-et szerencsére nem láttam)meg az ósszes olyan film ami csak azért készült hogy a gyártó pénzt kapjon.
Karakterek akiket nem szeretek: Odin elvieg mindentudó de a nyilvánvaló dolgokat egyszerűen képtelen észrevenni. Vasember tudom hogy vicces meg minden de ez a mindenkinek keresztbetevős playboy karakter egyszerűen nem jön be. Ultron elég hülye lett szegénykém. És málam is az ijen "nem is tudom miért vagyok a filmben karakter" vagyis akik tökéletesen feleslegesek a filmben.
Kedvenc:
Film: Amerika kapitány polgár háború
Karakter: Loki
Jelenet: Thor ragnarökből az úgy nevezett “szellem” jelenet
Gyűlölt:
Film: Batman vs superman az igazság hajnala ( mellesleg mi ez a cím?)
Karakter: Bella ( alkonyat )
Jelenet: Loki halála😭😭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!