1/14 anonim válasza:
Anélkül is ez a kedvencem, higy a magyar szinkron szempont lenne^^ FMA Brotherhood
4/14 anonim válasza:
Szerintem elég gyengék a magyar szinkronok, legjobbak le se lettek szinkonizálva.
De ha már kérdezed:
FMA Brotherhood és Blood+
5/14 anonim válasza:
Death note (Halállista)
Nagyon jó, érdemes megnézni. Nekem ez volt az első animem, azota megnéztem párat, de még mindig ez a legjobb (szerintem) :)
6/14 anonim válasza:
Magyar szinkronnal durván 15 éve nem láttam animét. Ez az a korszak volt, amikor a kereskedelmi adók még játszották a Dragon Ballt, Sailor Moont, Pokémont és Digimont. Ezek közül pedig a Dragon Ball volt a kedvencem.
7/14 anonim válasza:
Dragon Ball Z
Death Note
Ghost Stories
Yu Yu Hakuso
Slayers
Kaleido star
Naruto
Hanglejtésre nekem mindegyik bejött eddig.
9/14 Lunariana válasza:
A pokemont kiskorom ota nahyon szeretem . Ez volt az elso animem. A kedvencem viszont az inuyasha, de az eddig latott animeim kozul a hakuoukit szeretem legjobban (feliratos). Meg szeretem es szinkronos : kiddy grade, fma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!