Trónok harca ötödik évadához van magyar felirat?
Figyelt kérdés
2015. okt. 10. 23:47
1/19 anonim válasza:
Elérhető már magyarul is rengeteg helyen, vagy nyelvtanuláshoz kell?
2/19 anonim válasza:
Amúgy rajtam ne múljon:
3/19 anonim válasza:
Atom gagyi a magyar szinkron, jó hogy felirattal kérik.
4/19 anonim válasza:
miről beszélsz? A magyar szinkron fsza. HBO mindig remek szinkronnal dobja ki a sorozatokat.
5/19 anonim válasza:
Hallgasd meg a Tyrion Lannister monológot magyarul meg angolul akkor, ég és föld.
6/19 anonim válasza:
előbb eredetivel nézem utána pedig újranézem az évadot magyarul. Nem tapasztaltam semmi különösebb gondot. Nyilván jobb az eredeti, ezt senki se vonhatja kétségbe, viszont a magyar se olyan rossz hogy bárkinek a szinkronhangja is idegesítsen. a HBO mindig is odafigyelt a minőségre. Nézz megy egy got szinkron jelenetet, majd eredetivel. Aztán nézz meg egy breaking bades szinkron (rtl) jelenetet, aztán eredetivel. Meglátod majd miért is dicsérem a hbot.:D
7/19 A kérdező kommentje:
ncore-on nincsen fent magyar szinkronnal, pedig az a legnagyobb
2015. okt. 11. 18:15
8/19 anonim válasza:
O.o
Fenn van egy 4gb-os féle és egy 50gb-os teljes 5. is..
9/19 A kérdező kommentje:
BOCSÁNAT a 6. évadot akartam kérdezni természetesen.
2015. okt. 11. 20:33
10/19 anonim válasza:
Ja hát az majd úgy 2016 áprilisa körül várható, mármint az első epizódja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!