Hol lehet a Pokémon animesorozatot eredeti, japán szinkronnal és magyar felirattal beszerezni?
Árusítják-e Magyarországon a Pokémon animesorozatot eredeti, japán szinkronnal és magyar felirattal? Ha igen, akkor hol lehet beszerezni?
A japán szinkront ugyanis az amerikaiak annyira összekutyulták, hogy borzasztó. (Amiből természetesen a magyar szinkron is készült. Az amerikaiaknak rendszerint szokásuk az animéket átvagdosni, átkozmetikázni és a karakterek neveit átnevezni.)
Nekem megvannak, de angol felirattal. Én még anno egy torrentes oldalon találtam, de már nem tudom, hogy hol..Szerintem érdemes keresgélni torrenteseken még hátha. Egyébként rohadt furi..:D mármint.. nevek..
Bulbasaur->Fushigidane
Charmander->Hitokage
Squirtle->Zenigame
Charizard-Lizardon
a többi eredeti nevét most így hirtelen nem is tudom..:D ja meg Ash -> Satoshi..
Szóval arra készülj, nevek terén mindent újra kell kezdened.
Csak angol felirattal? :-O Hogy-hogy? Emlékszem még Magyarországon is böszme nagy népszerűségnek örvendett a Pokémon és ennek ellenérem sem készült hozzá magyar nyelvű felirat?
BDSRSTNT!
Mindenféle kis biszem-basszom animének csinálnak már magyar nyelvű feliratot a rajongók, de az egyik legnépszerűbb animének nem csináltak, még a rajongók sem? :-D Megáll az eszem! :-D
uhh bocsi az elejét elcsesztem
*nem mondtam, hogy nincs hozzá magyar felirat
Ahhoz képest nem találni hozzá magyar feliratot. :D Az olyan mintha nem is létezne. :D
Mindegy, majd keresek orosz feliratot. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!