Eddig a Walking Dead nem az AMC-n ment?
Figyelt kérdés
Most már a Fox-on fogják adni, de eddig nem az AMC.n ment??2015. okt. 5. 15:58
1/4 anonim válasza:
Észak-Amerikában de, az AMC-n megy.
A világ többi részén mindig is a FOX-on ment, tekintve hogy a nemzetközi jogokkal ők rendelkeznek.
Az okát nem tudom, de valószínűleg azért van így, mert amikor értékesítették a The Walking Dead nemzetközi jogait, akkor az AMC még nem volt jelen sehol sem Észak-Amerikán kívül, így a FOX International Channels lecsapott rá.
2/4 A kérdező kommentje:
Ó, értem köszönöm. Csakmert én eddig mindig neten néztem, és azzal az AMC-s logóval szoktam meg, és mostt láttam, hogy itt nálunk a Foxon adják (majd), és azért kevert kicsit össze. De így már értem :))
2015. okt. 5. 16:33
3/4 anonim válasza:
A magyar AMC-n nem adják, csak a FOX-on.
4/4 anonim válasza:
És azt tudtátok, hogy az HBO-nak nem kellett, ezért fordult Frank Darabont az AMC-hez. Elég rossz üzleti döntés volt az HBO részéről.
Még sok érdekesség a TWD-ről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!