Milyen sorozatokat ajánlanátok? Eddig a Walking Dead a kedvencem.
Igazán ez az első is. :)
Előtte a sorozatokat nem vettem komolyan. "Sorozat? Ja, Jóban Rosszban, meg Esmeralda.. pfff.."
De valahogy rátaláltam a Walking Dead-re. Zseniális :D
Nagyon szeretem. Tudnátok ajánlani még ilyen jó sorozatokat? (Fontos lenne, hogy magyar szinkronos legyen)
Én is ajánlanám a Trónok Harca sorozatot, nálam ez a best. Kb egy szinten van a Walking Dead-el, talán még kicsit jobb is nála.
De írok még párat ami ütős szerintem:
Vikings - Vikingek
The Strain - A Kór
Revolution
Almost Human - Emberi Tényező
Person of intrest - A Célszemély
Black Sails - Fekete Vitorlák
De ajánlanám, hogy kezd el a feliratos sorozatokat is megkedvelni, mert rengeteg jó van ami nincs magyar szinkronnal.
Köszönöm mindkettőtöknek!
Továbbiaknak is örülök.
Szia, ez nem pont Walking Deadhez hasonló, de egyszerűen zseniálisak!
Supernatural - Odaát
Doctor Who - Ki vagy doki?
Nehogy megállj az első részeknél! Tudom, hogy nagyon sok rész van és a minőség is lehet, hogy nem annyira jó az első részeknél, de nekem iszonyatosan tetszenek, szóval legjobb sorozatok!;)
És persze a trónok harcát is ajánlom!!
1.Breaking Bad
2.Dexter
3.The walking dead
4.Game of thrones
Ez a sorrend nállam.
Majd írd meg,hogy mit kezdtél el nézni!:)
A búra alatt c. sorozatot tudom még ajánlani, a mostanában felkapott (és tényleg jó) sorozatokat már elõttem elmondták, így csak ennyi. :D
Ha szereted az akciódús, misztikus storykat, mint a Walking Dead is, szerintem tetszeni fog. : )
Doctor Who, Black Sails, Gotham, Agent Carter, Silicon Valley, Agents of SHIELD, Firefly, Game of Thrones, Marco Polo, 12 Monkeys.
Nem érdemes a szinkronra várni, egy csomó idő, mire elkészítik és nincs is mindenhez, ráadásul általában rosszabb minőségű az eredeti hangnál. Nézd eredetiben, magyar felirattal, az még az angoltudásodat is fejleszti.
Real Humans
Bates Motel
Orange is zhe new black
Fresh meat
Penny Dreadful
The 100
Gotham
Salem
iZombie
Nekem ezek a kedvenceim
Köszönöm a válaszokat!
A Breaking Bad-et fogom elkezdeni most. :)
De szeretném megnézni majd az összeset, amit írtatok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!