Star Wars 1-ben amikor ObiVan és Qui Gon Jinn Darth Moullal harcol mi az a lezáródó fénykapu-sor, ami miatt pár percig áll a harc közöttük? Qui Gon elkezd meditálni előtte, miért?
mi az a lezáródó fénykapu-sor? kérlek szépen, egy lezáródó fénykapu-sor
Qui Gon elkezd meditálni előtte, miért? Így gyűjt erőt a harc folytatásához
Jaj már ne spórold le a válaszadást. :)
Miért kell hozzá meditálni, hogy kinyíljon, és miért záródik be, valamint miért nem lehet gombnyomással kinyitni? Emögött mindig van valami rendezői és írói elképzelés...
Mi nem volt világos az előző válaszomban? Azért meditál, mert azzal erőt gyűjt a harc folytatásához... ha figyeltél akkor láthattad, hogy utána milyen energikusan folytatta a párbajt, csak egy idő után alább hagyott a lendülete, és Maul megölte
A meditálásnak semmi köze az ajtóhoz... az meg azért záródik be magától, és azért nem lehet gombnyomással kinyitni, mert ilyenre tervezték
Az nem tetszett a válaszodban hogy azzal magyarázni valamit hogy fogadd el mert olyan, nos az nem magyarázat az apátia/ belenyugvás.
Pl. Azért fénykarddal vívnak a jedik, mert azt találták ki a forgatókönyvírók.
A kutató elme mindig a dolgok mögé próbál látni és nem egy látszatmagyarázattal ellibbenteni érdeklődése viharát.
A meditációval meg az a gond, hogy akit átjár az erő nem kell meditálnia mert anélkül is átjárja. De persze lehet feltöltődött ettől, vagy lehet, azon filózott mit fog vacsizni, nem tudom. :D
Mindegy úgyis szerintem az 1 a leggyengébb rész az összes közül.
Darth Moulnak a Tatuini támadása tetszik itt a legjobban ahogy a semmiből rajtaütött Qui Gonon és a ahogy elhárította a mester.
Az erő nem napelem, vagy van vagy nincs oszt' csókolom.
Azért meditált, hogy mentálisan lenyugodjon. Én is szoktam, ha felbaccák az agyamat napközben, hogy tudja utána aludni.
A fénykard meg azért van, mert nagyon látványos, hogy világít, nem kell a karaktert hupililába öltöztetni, mert a fegyvere épp elég figyelemfelhívó.
erővel tölti fel magát amikor leül.
ez olyan a jediknél mint amikor egy futó megáll futás közben és szusszan egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!