Star Wars rajongók! Szerintetek hogyan játszódna le egy párbaj Darth Bane és Darth Vader között?
Szerintem Vader páncélzata egyáltalán nem olyan kezdetleges, hogy egyszerű villámokat, ne lenne képes tompítani. Nyílvánvaló, hogy káros hatással van rá, mint mindenki másra, de nem teszi azonnal harcképtelenné.
+ Elméletileg egy mini evolúciónak kellene lennie a sithek körében, ahogy a tanítvány felülkerekedik a mesterén, de ez még nem szól Vader mellett, mert nem volt képes nyílt harcban legyőzni mesterét.
Vader tényleges hátránya szerintem az, hogy 1 ép végtagja sincs, lassú, és nem tudja a feje fölé emelni a kezeit.
Így aztán Bane-re voksolok.
Jogos, hisz ha belegondolok, a balesete után amúgy sem maradt senki, aki tudna villámokat szórni... és hát én is minek hordjak mellényt, ha nem pisztollyal, hanem botokkal támadnak meg? :)
De azért kicsit mégiscsak sanszos a szememben, hogy Vader ilyen sérülékeny :/ Úgy tűnik inkább tábornok/tiszt, mintsem harcos.
Bane minden idők egyik legjobb vívója hatalmas testi ereje, és ügyessége miatt. Ha nem vesszük az orbaliskokat akkor sem hiszem, hogy akár páran vernék vívásban.
Erő használatában viszont Darth Vader az egyik legjobb, mivel magának az erőnek a gyereke.
Tehát vívásban Bane, erőben Vader.
Szerintem Vader nyerne. Fénykard, erőhasználat.
Bane-t egyszerűen megfojtaná. A Sithek-nél nagyon fontos volt,hogy az előző generáció mindig erősebb legyen a korábbinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!