Star Wars rajongók! Szerintetek hogyan játszódna le egy párbaj Darth Bane és Darth Vader között?
Hát -1%-kal gazdagottál!
Azt mondom, maradandó életedben megse szólalj, mert már lejjebb nem mehetsz!
Na és akkor mi van? Essek hasra, vagy mi?
A %-oknak nem sok köze van az emberek mondanivalójához, mivel csak a nyomik szoktak felpontozni, vagy lepontozni. meg aztán ez a hátránya annak, ha valaki lassan 3 éve fenn van a gyakkérdésen. Te nem régiben jöhettél.
De a te agyad ezt nem fogja megérteni. Hiszen kifogytál az észérvekből.
"A %-oknak nem sok köze van az emberek mondanivalójához, mivel csak a nyomik szoktak felpontozni, vagy lepontozni. meg aztán ez a hátránya annak, ha valaki lassan 3 éve fenn van a gyakkérdésen. Te nem régiben jöhettél. "
Én is 3 éve vagyok fent, és még nem mentem 70 % alá. A titok az, hogy nem sértegetek másokat, csak annyiban hagyom velük a beszélgetést...
sörpocak: Hát én is gondoltam rá ez idó alatt, hogy más nevek alatt hozok létre fiókokat, és felpontozom magam, és lepontozom azokat, aki játssza az agyát.
Úgy én is 70% fölött tudok maradni 3 év alatt.
"Úgy én is 70% fölött tudok maradni 3 év alatt."
Ezt vegyem célzásnak? Egyébként te is megfigyelheted, hogy a legnagyobb értékelést nem feltétlenül a legértelmesebb hozzászólók, hanem a legaktívabb, legtermékenyebb válaszolók kapják.
Egyébként meg lényegtelen, nem kellenek a kifogások, ha ez téged nem érdekel, akkor ne is reagálj az efféle hozzászólásokra.
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat, nem is számítottam rá, hogy ilyen sokat kapok! :)
Jó is, hogy megvitatjuk ezt a témát, de veszekedni azért nem kell! :)
Hadd ajánljak a figyelmetekbe valamit - mégpedig egy részletet a Csillagok háborúja (The New Hope) filmregényéből:
"Vader azonnal kihasználta az öreg figyelmének pillanatnyi lankadását, a feje fölé emelte a kardját, és lecsapott. Kenobinak nagy nehezen sikerült elhárítania az elsöprő erejű csapást, úgyhogy egyúttal teljesen körbetáncolt.
– Még mindig ügyesen forgatod a kardot, de fogytán az erőd. Készülj fel az erővel való találkozásra, Obi-van!
Kenobi felmérte az egyre zsugorodó távolságot a feléje rohanó katonák és saját maga között, aztán szánakozó tekintetet vetett Vaderra.
– Ebben a harcban te nem lehetsz győztes, Darth. Sokat fejlődött az erőd, mióta nem vagy a tanítványom, de magam is gyarapodtam azóta. Ha a pengém célt ér, megszűnsz létezni. De ha te vágnál le engem, attól csak még erősebb leszek. Emlékezz a szavamra.
– Elmúlt már az az idő, amikor még megzavart a bölcselkedésed, öreg! – hördült fel megvetően Vader. – Most már én vagyok a mester.
Cseles mozdulattal ismét előrelendült, s aztán halálos ívben lecsapott a karddal. A vágás talált: kettészelte az öregembert. Valami röviden felvillant, ahogy Kenobi köpönyege két részre válva levitorlázott a padlóm. "
Ez alapján tehát Darth Vader és Obi-Wan mindketten jóval erősebbek a Halálcsillagon történő összecsapáskor, mint kb 20 évvel korábban a Mustafaron; az egy dolog, hogy a mustafari párbajuk látványosabb. Másfelől 1977 -ben még tényleg közel sem tudtak olyan effektekkel elkészíteni egy filmet, amire 2005 -ben sor kerülhetett, ezt se hagyjuk figyelmen kívül - a két film elkészítése között rengeteget fejlődött a filmes technológia! És még azt is fontosnak tartanám megjegyezni, hogy a Csillagok háborúja regényváltozatát MAGA GEORGE LUCAS ÍRTA!
Évek óta fent vagyok, úgyhogy!
Kérdező! Igen, lehet hogy mondasz valamit, de!
Obi Wan akkor 30 körül járhatott, Anakin meg 22 ha jól tudom, és már ott erősebb volt Obi Wantol szerintem, csak buta volt!
De még ha nem is volt erősebb, akkor is már nem sokára lehagyta volna, mivel ugye vele volt ez erő, átlag feletti tehetsége volt Anakinnak, Obi Wan se volt átlagos, de Anakin-hoz képest igen.
Nos, ez azt jelenti, hogy ebben az esetben Obi 60 körül van, Vader 40-42, és itt Obi Wan már nem lehetett volna neki ellenfél, nem is a kora, inkább azért mert Anakin mint mondtam már százszo túlszárnyalná!
Viszont megsérült, és nem voltak már benne olyan lehetőségek, mint korábban. Azon elgondolkodtam, hogy lehet hogy valamit fejlődött a 3. rész óta, elismerem, de sokkal nehezebben, szerintem nem is túl mérvadóan, viszont ha nem sérül meg, akkor fejlődött volna igazán, akkor az öreg Obi nem lett volna neki ellenfél, meg Luke se!
Egyezzünk ki abban, hogy erősödött a 3. rész után, de ha nem sérűl meg, sokkal nagyobb harcos lett volna belőle! :)
*százszor
Azt hogy nehezebben, úgy értem hogy nehezebben ment a fejlődés, a hátrányai miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!