Mi a film címe? Ember-. Hibrid, szex, halál, motor/benzin :D
Sziasztok!
Eszembe jutott mostanában egy film, aminek a címe sajnos nem ugrik be, és nagyon sok dolog sem a tartalmából, ezzel kapcsolatban kérnék segítséget.
Ami a sztoriból meg van, az az, hogy egy fiatalabb(tini-serdülőkor vége) csaj (aki kb a főszereplő lesz) a film elején próbál nemi kontaktust kezdeményezni egy sráccal. Nos a srác belehal, a csaj meg a sokk miatt nem emlékszik, de ő ölte meg (ugyanis a csaj valamilyen hibrid és előjött az idegen énje).
Ezután egy jó nagy ugrás a sztoriban, megy ő megy egy pasas kocsiban, a pasas meséli a csajnak hogy ő nem ember, az azt hiszem nem akarja elhinni neki, ekkor mondja neki a pasi hogy vegye elő a kocsi kézikönyvét. Nos itt nem tudom biztosra, de vagy már a kezében tartva vagy gyorsolvasással, de egyből mindent tud a könyből és mondja, hogy magasabb oktánszámú benzint kellene venni mert tönkre fog menni a motor ha nem, és azért is kattog. (nos a magasabb oktánszámban nem vagyok biztos, de így rémlik)
Sajnos ennél több nem jut eszembe a filmről. A tv-ben játszották, de már eléggé régen, úgy gondolom hogy mindenképp 2007 előtti lehetett.
Megj: Nem a Hybrid és nem is A lény IV a film úgy gondolom, de lehet az emlékezetem is megviccel engem.
Amennyiben valakinek van valami ötlete, várom! :)
X-ment - A kívülállók.
Marie a lány neve, de a csávó nem halt meg, csak kómába esett.
És utána a Farkashoz szállt be aki valóban nem ember... asszem ez lesz az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!