Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Kik maradtak még Arya listáján...

Kik maradtak még Arya listáján? :D

Figyelt kérdés

Illetve kik haltak meg már a listán szereplők közül? Tudom, hogy többen, de már nem tudnám felsorolni.

Illetve, ezek közül csak egyet ölt meg ő maga, ugye? Nem emlékszem nevére, de az volt az a pasi, aki akkor a testőrség feje volt, és valószínűleg megölte, vagy ő adta ki a támadást Syrio ellen. Őt ölte meg Arya ugye? Jó, igaz, ott volt az a dolog a Vérebbel is, de őt csak, hagyta meghalni. (Megjegyzem utóbbi esemény miatt fájt a szívem, kedveltem őket együtt, és abban is biztos vagyok, hogy azért ők is kedvelték egymást valamennyire.)

Sajnálom, de ilyeneken pörög az agyam, amíg várni kell a sorozatra.

2015. szept. 20. 23:15
 1/7 anonim ***** válasza:

Ser Gregor, Dunsen, Polliver, Chiswyk, Nyájas Raff, Csiklandozó, a Véreb, Amory Lorch, Ilyn Payne, Meryn Trant, Joffrey, Meryn Trant, Cersei királyné.

Ilyen Payne, Meryn Trant és Cersei vannak még életben.

A sorozatban talán kicsit rövidebb a lista és olyanok is ríkerültek, akik a könyvekben nem.

A sorozatban ha jól rémlik a lista: Ser Gregor (Hegy), a Véreb, Polliver, Csiklandozó, Amory Lorch, Joffrey, Walder Frey, Tywin Lannister, Cersei királyné.

A Vérebet ugye kihúzza a listáról és hagyja kiszenvedni. Ugye amit megérdemel.

Csiklandozót és Amory Lorchot "Jaqen" öli meg Harrenhalban.

Pollivert Arya öli meg a kocsmában.

Meryn Trantot Arya öli meg a bordélyban.

A Heggyel Oberyn végez, de ugye Qyburn visszahozza.

Joffreyt Olenna mérgezi meg.

Tywint Tyrion végzi ki.

Tehát maradt: Hegy (újra), Cersei és Walder Frey.

2015. szept. 21. 00:25
 2/7 anonim ***** válasza:
*ups, véletlenül 2x írtam Trantet.
2015. szept. 21. 00:25
 3/7 anonim ***** válasza:

Egyébként a testőrség feje nem Meryn Trant, hanem Jaime Lannister.

Előtte meg Barristan Selmy volt, az ő helyét veszi át Jaime, miután Joff elküldi őt "nyugdíjba".

2015. szept. 21. 00:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Amúgy a Vérebet a végén szinte észrevétlenül lefelejtette a listáról. Mondjuk ettől még hagyta meghalni. Ha jól emlékszem, a könyvben Amory Lorch-ot a medvével tépették szét.
2015. szept. 21. 08:59
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

*Tényleg, tudtam, hogy kihagyok valakit. Ilyn Payne is még életben van. Habár őt is lefelejtette a listáról mostanában. A 4. évadban még rajta volt.

De most, hogy meggyógyul a színész, valószínűleg újra felkerül.

2015. szept. 21. 11:26
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
*Ami meg olyan baki volt, hogy Tywint lehagyta a listáról Braavosban. Pedig akkor ő még nem tudhatta, hogy meghalt, mivel végig a hajón volt. :D
2015. szept. 21. 11:27
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen skacok!:D Arya az egyik nagy kedvencem, persze csak Tyrion meg Kisujj után.:33
2015. szept. 21. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!