Inuyasha vs Fairy Tail?
Hát mekem valahogy nem tiszta, na mindegy... Időutazós sztoriban Steins; Gate-t ajánlják sokan, a MAL toplistáján ez a második, ha jól emlékszem, biztos jó lehet, ezt is megnézem valamikor.
Neverend shounenek közöl kihagytam a Gintamát, arról mi a véleményetek? Ez a 3. a toplistán, jobban mondva az egyik évada, de nagyjából egyformán értékelik a többivel. Én 33. résznél járok, de már valami komolyabb harc is történhetne benne, persze így se rossz a poénok miatt, bár néha már fárasztó, így nagyon lassan haladok vele.
Gintama elég más mint a többi shounen, sőt, igazából az egészet paródiaként kell értékelni, annak viszont NR1. Kiparodizálja a shounenek nagytöbbségét, meg amúgy is egy mindfu*k cucc. A'sszem a 60.rész környékén a Benizakura Arc lesz az első arc amiben harcolni fognak.
Steins;Gate tényleg jó anime, de messze nem a legjobb sci-fi szvsz, sőt mégcsak a legjobb időutazós cuccnak sem mondanám. Jó volt nagyon is, de nekem körökkel jobban bejött a Noein, elvontabb volt.
Nem tudom olvassátok e még a kérdést, de leírok pár animét, amit azóta megnéztem és tetszett.
Steins;Gate: Nekem nagyon szinpatikus volt a karakter gárda, bőven szakítottak rá időt, hogy megismerjük őket. Még amikor szinte semmi nem is történt az animében, akkor is magával tudott ragadni. Nagyon tetszett a realisztikus megvalósítás is, ami úgy minden részét jellemezte az animének. Egy valamit viszont nem értettem: miért nem tudta megmenteni Okabe Mayushi-t egyszer sem, amikor időugrott? Mindig megállt az órája és aztán meghalt...
Nanatzu no taizai: Ez is nagyon tetszett, rengeteg poén mellett egy korrekt töténetet kapunk, nagyon izgalmas harci jelenetekkel és szerethető karakter gárdával. Ez egy kiváló Shounen fight.
No game no life: Talán ez tetszett eddig a legjobban, egyszerűen zseniális a testvérpár, ahogy taktikázik és minden játékot megnyer. A történet szintén zseniális, nagyon érdekes volt ez a másik világ, ahová kerültek, a karaktereket szinte azonnal megszerettem. Az első néhány rész még nem volt olyan nagy szám, de az 5. rész után szabályosan abba sem sem tudtam hagyni, annyira jó volt... A főszereplő(k)től ilyen zseniális taktikázást csak Code Geass-ben, illetve a Death Note-ban láttam utoljára.
És elkezdtem a Full metál alchemist testvériséget is nézni, 10. rész körül járok és most már valahogy ez is jobban bejön, mint régebben amikor az első pár rész után abbahagytam.
Hali!
Egy ideje belekezdtem a One Piece-be is, első 50 részén túl vagyok, és végülis nem rossz, nézhető. Amit pedig hallottam róla, tovább fogom nézni. Nagyjából 100. rész körül fog jobban beindulni a sztorija azt mondják, addig mindenképp megnézem.
Amit az újabbak közül mostanság láttam és tetszett, az a Re: Zero, bár még nincs vége teljesen, de eddig tetszett és a végét már csak nem rontják el... Assassination Classroom-nak is elkezdtem első évadát, közepénél járok. Nem valami jó, de unaloműzésnek elmegy, 2. évada pedig jobb lesz ha minden igaz. Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo pedig egy sablonos darab, de egész vicces volt ez a sok pancserkodás (talán ennyiben mégsem volt sablonos), szóval le tudott kötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!