Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Egy filmet keresek. Valaki...

Egy filmet keresek. Valaki ismeri?

Figyelt kérdés
Megnéztem a Volt Egyszer Egy Vadnyugat de nem eszt a filmet keresem,Evvel a zenével https://www.youtube.com/watch?v=d8bRUjsYy4g&index=18&list=PL.. volt az a film.Ezt énekelte a szájharmonikával.Ha valaki tudja,hogy,melyik az,megköszönném

2015. szept. 25. 18:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Itt van, hogy mely filmek soundtrackja volt:

One of his most notable contributions was to the soundtrack for the classic Australian film Picnic at Hanging Rock. His first appearance in 1972 as soloist interpreter in a movie soundtrack was in Vladimir Cosma's "Le grand blond avec une chaussure noire" with a very famous and successful melody known all over the world. His music has also been heard on the soundtracks of many Hollywood movies. He was asked by Ennio Morricone to perform the pieces "Childhood Memories" and "Cockeye's Song" for the soundtrack of Sergio Leone's 1984 gangster film Once Upon a Time in America. His performance can be heard throughout the 1984 film The Karate Kid, and his piece "The Lonely Shepherd", recorded with the James Last Orchestra, was the theme from the 1979 television series 'Golden Soak', a British/German/Australian co-production. It is also featured in Quentin Tarantino's film Kill Bill: Volume 1. The melody "The Lonely Shepherd" was written by James Last and first released on his album "Memories from Russia", released 1977 (Polydor Germany 2371 856), which also featured Zamfir on the track "Nadjenka". The panflute was played by Gheorghe Zamfir, who had a contract with the Philips record company. An agreement was made that Zamfir could release "The Lonely Shepherd" as a single (45 rpm) on the Philips label.

His song Frunzuliță Lemn Adus Cântec De Nuntă (Fluttering Green Leaves Wedding Song) appears in the Studio Ghibli film Only Yesterday.

[link]

2015. szept. 25. 18:49
 2/4 A kérdező kommentje:
de nekem CHARLES BRONSON nal kell Tudom,hogy nincs koze a Volt Egyszer Egy Vadnyugathoz amikor néztem az elözetest,és láttam szájharmonikázik,azt hittem az,.de tévedtem.Amit keresek ott is szájharmonikázik,de aval a zenével amit feltettem.Mai napig elöttem,de csak az a részlet amikor Bronson megy a sürü erdö között és szájharmonokázik.
2015. szept. 25. 18:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, hogy kivel kell, akkor is ott van világosan mely filmekben volt a Lone Sheperd soundtrack.
2015. szept. 25. 19:24
 4/4 A kérdező kommentje:
koszi nagyon rendes vagy
2015. szept. 25. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!