Három ősrégi filmet keresek, de nem jut eszembe a címük, se a színészek neve, erről szólnak?
Figyelt kérdés
1. Két kisfiút egérré változtatnak a boszorkányok egy szállodában.
2. A sörben nincsenek bubprékok és a főszereplő épít egy erőművet amit egy elektromos gitár hajteg és buborékot rak a sörbe vele :)
3. Kb 90es évek els
ő felében mehetett talán az hbo-n, ilyen művészfilm szerű családi film, a hullahopp karika feltatlálásáról meg talán a szívószáléról
Az utolsóról zavarosak az emlékeim még nagyon kicsi voltam :)
2015. szept. 22. 13:34
1/5 A kérdező kommentje:
Bocsi nem tudok mobilon írni a lapát kezemmel :)
2015. szept. 22. 13:35
2/5 klopusz válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok__..
Háromból kettő :) A harmadik is rémlik, de azt nem találtam.
Remélem, segítettem.
3/5 anonim válasza:
A 3. talán: A nagy ugrás (1994)
5/5 A kérdező kommentje:
Igen! váó köszönöm, ezt a filmet, hogy mi ez, már kb 15 éve kajtatom de csak ennyire emlékeztem belőle, ez alapján meg soha nem tudta senki eddig :) meg is nézem :)
2015. szept. 22. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!