Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mielőtt megírták a Star Wars...

Mielőtt megírták a Star Wars új részeit, mi volt a hivatalos magyarázat arra, hogy Darth Vader áttért a sötét oldalra? Mi volt az oka?

Figyelt kérdés
Az új részekben ugye kitalálták, hogy Padmé miatt. De amikor még csak a régi részekből állt a Csillagok Háborúja-univerzum, akkor mi volt a magyarázat?
2015. szept. 24. 12:36
 1/6 anonim ***** válasza:
3%
Nemtom', de a Padmé-s dolgot én szeretném kitörölni az agyamból, sőt, az egész 1-2-3 epizód létezését megsemmisíteném.
2015. szept. 24. 12:54
 2/6 anonim ***** válasza:
42%
Valóban Padmé meg egyéb dolgok miatt volt az áttérés. Elárulom neked hogy könyvbe a sztori már rég megvolt írva már akkor meg volt amikor a legelső Star Wars filmet pontosabban a negyedik részét forgatták. Csak ugye a magyarázat az hogy azért adták ki előbb a 4. 5. 6. részt mert azokban látták a nagyobb népszerűséget, plusz technikailag is nehéz lett volna a 70 es években leforgatni az első részt. És ugye az újak az első három amik ugye az előzmények azokat azért forgatták ilyen későn. A régi trilógiákban nem derül ki konkrétan miért tért át a sötét oldalra pedig már akkor pontosan tudták hogy miért, csak nem adtak rá magyarázatot. Meg elárulom neked hogy könyvbe a Star Warsnak rengeteg epizódja van már, és hozzá teszem hogy videojátékban is rengeteg sztorival folytatódik a star wars plusz köztes részek közti eseményeket is játékok formájában feldolgoztam. Pl.: A Force unleashed az ugye a 3. és a 4. rész közt játszódik.
2015. szept. 24. 12:54
 3/6 anonim ***** válasza:
71%
HA megmondák volna akkor megtudtuk volna hogy ő Luke és leila apja.
2015. szept. 24. 13:02
 4/6 anonim ***** válasza:

A klasszikus trilógiában konkrétan nem nevezik meg az okot, ami miatt áttért a sötét oldalra. Obi-Van magát hibáztatja, mert úgy érzi, rossz tanítója volt, és így tudta őt megkörnyékezni a sötét oldal.

2-es: biztos forrásból tudod, hogy az eredeti elképzelés szerint is Padmé volt a kiváltó ok? Én úgy tudom, Lucasnak voltak ötletei az előzményt és a folytatást illetően, de nem volt kiforrott történet a fejében. Annak idején, mikor az új trilógia után kérdezték, hogy igaz-e, hogy tervezi a 7-8-9. rész leforgatását, azt nyilatkozta, hogy nem. Voltak ötletei, de ezeket többségében belerakta az új filmekbe. Ebből gondoltam, hogy inkább csak történet foszlányok lehettek a fejében.

2015. szept. 24. 13:39
 5/6 anonim ***** válasza:
49%
Kérlek tanuljátok meg megy hogy nem Leila hanem Leia. Nem mindegy! A Leila az egy magyarban is használt név ne keverjük már a hercegnővel,köszi :D
2015. dec. 31. 16:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Az eredeti trilógia könyvváltozataiban nincs pontosan leírva, mi történt Anakin Skywalkerrel. Azt sem fejtik ki a könyvek, pontosan mit jelent a "Sith fekete lovagja" kifejezés. Bizonyos korai képregényekben viszont említik, hogy Darth Vader még nem lávába, hanem egy kohóba zuhant bele. Akkor még a Tantive-IV parancsnokát (akit Darth Vader megfojt) is Colton kapitánynak hívták.
2018. jún. 1. 04:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!