Mi a film cime?
Figyelt kérdés
egy sracrol szol aki befejezte az egyetemet es ajandekba kap egy telefont amivel kesobb az embereket iranyitsa.2015. szept. 23. 14:36
2/11 A kérdező kommentje:
Nem az abban a filmben egy univerzalis taviranyitoval iranyitja az embereket de ebben egy telefonal es tobbnyire csajokat :)
2015. szept. 23. 14:50
3/11 anonim válasza:
Már félig eltaláltad! Nem írtál irányiccsát; helyette irányitsát. Helyesen: irányítja. Bocs de iszonyatosan undorító ez a megfojcsa, stb. tahó írás.
5/11 anonim válasza:
Annyira nem vagytok normálisak. Én is feltettem ma egy kérdést és csak kötekedtek. Basszátok meg nincs jobb dolgotok? ha tudsz segíts, válaszolj normálisan, ha meg nem tudsz görgess tovább. nyomorultak vagytok
6/11 anonim válasza:
#4 te talán tudtál segíteni? Hát nem. Csak köteledsz. :)
7/11 anonim válasza:
Képzeld én írtam az első választ, próbáltam neki segíteni.
8/11 anonim válasza:
#7 Képzeld, abban a filmben távirányító volt, és nem az embereket irányította, csak az időt.
9/11 anonim válasza:
Képzeld, takarodj már. Legalább próbáltam segíteni Te idióta, neked annyi volt az ötleted h idekommentelj mert szúrta a szemed egy betű.
10/11 A kérdező kommentje:
Bocs , hogy nem vagyok magyar tanar de latsz a kerdesbe olyat , hogy hogyan irjak !!! Hat neeeem hanem , hogy "Mi a film cime?" ugyhogy ka*d be es nyalogasad es halgasal !!!
2015. szept. 24. 13:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!