Melyik ez a film?
Figyelt kérdés
Még egy-két éve láttam egy rövidke filmet a youtubeon. Úgy kezdődött,hogy egy lovag vágtatott egy vár felé,ahol egy ,,királylányt" vert egy szörnyeteg. Aztán a lovag megküzdött a szörnyeteggel,csakhogy a szörnyeteg megfolytotta Őt. És ekkor a mese átalakult egy családi ,,tragédiává". A lovag volt a kisfiú,a királylány az anyuka és a szörnyeteg,aki megölte a fiút az az apuka. Tulajdonképpen egy családbántalmazásról szól,s az apukának csak akkor esik le,hogy mit tett,amikor a fia már megfulladt. Ennyi. Tudom,hogy szomorú,de elfelejtettem mi volt a címe és szívesen megnézném,mert nem hülyeség a mondani valója...2015. szept. 22. 17:39
1/2 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=oZaJ-1QL9dc
Google:
short+video+father|dad+strangles+son|boy+domestic+violence+knight+princess
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm :)
2015. szept. 24. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!