Szerinted milyen a Ragyogás című film (1980)?
Nem nagy cucc, és a könyvhöz alapsztori - hotel, megőrülő apa - szintján van köze.
Mellesleg utálom Nicholsont :D
A könyvön paráztam - bár egy idő után untam -, ami abszolút kedven, az Állattemető Kingtől.
Jó filmje még a Salem's Lot, csak a vége más. Az Állattemető is érdekes, de egyértelműen mindegyikből a könyv jobb.
Ebből a filmből kettőt forgattak. Amiben Jack Nicholson játszik az gagyi. Ott már az elején elmebetegnek látszik az apa. Ez Kingnek sem tetszett ezért forgatták le a másikat, ami már sokkal jobb.
Bár nekem a könyv jött be igazán.
Hát ha ennyire félsz a filmtől, olvasd el könyvben.Vannak ennél durvább horrorok is.Vagy nézd meg akkor, ha nem vagy egyedül.
Amúgy vannak ennél véresebb horrorfilmek is.Nekem azért tetszik, mert vagy egy jellegzetes hangulata, nem túl véres, nem túl kegyetlen, inkább csak "kellemesen sejtelmes és ijesztő".Tetszik a környezet is, a díszlet.Jó helyen játszódik a történet.Jó, szerintem nézd meg nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!