Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Akik látták már a Tűzpróba...

Akik látták már a Tűzpróba című filmet! (? )

Figyelt kérdés
Mit szóltok hozzá? Érdemes lenne megnézni?
2015. szept. 19. 08:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia! Én láttam.. Hát.. Nekem nagyon nem tetszett... Látványos volt, de én előbb olvastam a könyvet és semmi közük egymáshoz. Szerintem nem éri megnézni, vagy ha megnézed legalább pénzt ne adj ki érte. Volt benne pár jumpscar, és a buggyantak nem voltak valami szépek.

Remélem segítettem

2015. szept. 19. 08:49
 2/5 anonim ***** válasza:
A film maga nem rossz, akció meg látvány az van. A könyvhöz köze ugyan nincs sok, de ha ettől az "apróságtól" eltekintünk, egy haverokkal való beülésre tökéletes :)
2015. szept. 25. 17:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Úúúúristen, én már láttam 3D-ben és holnap fogom megnézni 4DX ben és egyszerűen imádom!! A színészek, a karakterek, a látványosság... Az igaz, hogy semmi köze a könyvhöz, de szerintem így is jól oldották meg, érthető. És a vége is jóó. Máshogy szerintem nem lehetett volna megoldani. Egyszóval a kedvenc filmem!!!
2015. szept. 25. 19:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is csak azt tudom mondani, hogyha elvonatkoztatsz a könyvtől (már ha olvastad), akkor nagyon klassz film. Nekem legalábbis nagyon tetszett. A látványvilág, a szereplők, az események...mind nagyon klassz volt. Szóval én csak ajánlani tudom:)
2015. szept. 26. 17:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia.

Én láttam mozibam.

Szerintem nagyon jó érdemes megnézni.

2015. nov. 2. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!