Vannak itt Pretty Little Liars rajongok?
En egyszeruen imadom a srozatot
Mit szoltok ahhoz hogy Cece A?
Ami kizart mivel sokszlr olyan dolgokat csinal A amire egy no nem kepes:D lesznek eg itt izgalmak. A-NAK ferinak kell lennie:d ti mkt gondoltok errol?
januarba lesz a folytatas en mar alig vatom:)
Es tudnatok hozza hasonlo izgalmas sorozatokat?
U.i: ki a kedvenc noi ill.ferfi szereplotok?*.*
Perszeeeee, PLL rajongók mindenhol vannak :D
Ledöbbentem. Én is biztos vagyok benne, hogy ez még egy nagyon elvarratlan szál.
Én is tűkön ülök már :) Bár engem most lefoglal a tovább tanulás.
Hasonlóan izgalmas sorozattal még nem találkoztam. Tesóm nézte az Odaátot, ő azt nagyon-nagyon szerette. Az én kedvencem a HIMYM bár az a vicces kategóriába illik inkább. :D
A lányok közül mindenkit szeretek, csak nekem Emily olyan.. nem tudom... semmilyen :) Aria meg nagyon gyanús. Nagyon-nagyon.... de ettől függetlenül (vagy pont ezért, még nem jöttem rá) szeretem a karakterét. Férfiak közül Caleb a kedvencem :3
A kedvenc szereplőim Spencer és Toby, de ez már akkor is így volt, mikor nem voltak együtt. Az, hogy összejöttek, csak hab a tortára :)
Az A leleplezésben mélységesen csalódott vagyok, szerintem a legtöbb kérdésünkre nem kaptunk semmilyen/normális választ. És nekem nagyon belemagyarázós volt az egész, ráadául úgy, hogy még az idővonal se stimmelt az eredetivel (pl Toby anyjának halála)
Kíváncsi leszek az 5 évvel későbbre, remélem nem laposodik el a sorozat.
a 6 1-ben mikor a hullaházas jenenet után bemennek a szobába miért sikítanak?
szerintem kicsit kevés dolog derült ki cece-ről és az meg egy részben, ami nem volt túl jó.én is nagyon várom már a következő részt.ehhez hasonlónak én a vámpírnaplókat és a teen wolfot mondanám , bár az kicsit más
Nekem Aria és Ezra a kedvencem :)
Meg Hanna, Spencer
De én még csak a 2.évad 7. részénél járok
De imádom ezt a sorozatot <333
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!