Eminem vagy 50 cent?
Figyelt kérdés
A napjaink két leghíresebb rappere. Melyik a jobb és miért?2010. márc. 13. 13:57
11/30 anonim válasza:
Eminem,nekem is a szövegei miatt tetszik jobban,olyan mintha egy modern költő lenne :D
12/30 anonim válasza:
Előző; így gondolom én is. :D
13/30 anonim válasza:
Eminem, egyértelmű .
Ő egy őrült, ha belenézel a szemébe látod hogy nem normális, de egy zseni
14/30 anonim válasza:
Jay-Z sokkal jobb mint bármelyik ezek közül
16/30 anonim válasza:
egyértelműen eminem ez nem kérdés
17/30 -s válasza:
Ha ugy vesszük Eminem abbol lett világsztár hogy kiadta magábol a gyermek kori fájdalmait és az élet tapasztalatát és ettöl ilyen nagy ember hogy csak elmeséli az életét és még ugyis hogy nem tudsz angolul ugyis megérted a szövegében a lényeget egyszerüen lenyügöző 1 zseni!! (Eminem él, és örökké élni fog minden emberben)
18/30 -s válasza:
Amugy eggyértelmű hogy Eminem! (utolsó voltam
20/30 anonim válasza:
Eminem Dr. Dre miatt lett ilyen híres olyan szövegeket ír neki hogy neki csak elrappelni kell. vannak saját számai is de Dre nélkül nem lenne ott ahol most van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!