Eminem vagy 50 cent?
nem tudok dönteni.emikor 50cent számait hallgatom,ő tetszik jobban,amikor eminemét,akkor ő... xD
nem árt tudni,hogy eminem fedezte fel 50 centet,tehát ő már előbb híres rapper volt....
De nem tudok dönteni (:
13/L
1.válaszoló vagyok.
Hát 'kedves' 2.válaszoló...te egy hülye vagy.miért van olyan hangja???NEKED TALÁN JOBB???
szánalmas... -.-
Először is csókolom bácsi!
Másodszor Eminemnek, olyan a hangja mintha befogná az orrát és úgy rappelne.
Harmadszor meg respect lányom respect!
2. ember
Mér lenne olyan hangja??
Te raj ember akkor pofázzál mikor TE letudod utánozni-.-"
Te kis p.cs kérdező!
"Melyik a jobb és miért?" kérdésedre én így feleltem, kifejtettem véleményem. Ha megsértődsz, akkor a f@sznak kérdezed?
Menjél szívjál ragasztót kamurapper!
anyád a kamurapper
többet tudok róla mint te
Eminemnek olyan sza.r hangja van hogy egy időben az ő albumai fogytak legtöbbet világszerte. Eminemnek olyan sz.ar a hangja hogy díjjak halmozzák el. Eminemnek annyira pocsék hangja van hogy az egyik leghíresebb rapper (és az első fehér rapper akit elfogadtak). Eminemnek annyira rossz a hangja hogy a rappatyák is irigyelik. Eminemnek olyan f.os hangja van hogy niggák' szerint zseniális srác. Igen, Eminemnek tényleg nem jó a hangja.
Egyébként szerintem Eminem a jobb a szövegei miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!