Lovas SOROZATOK?
Most csak 1 ugrik be: Lucky Luke
Ez az 1991-93 körüli változat sorozatban, ahol Luke legjobb barátja a lova volt, aki tudott beszélni is.
lovakat bármelyik kosztümös sorozatban találhatsz, konkrétan lovaglós sorozat szerintem nincs, a lovakra nem lehet sorozatot építeni úgy, mint a kutyára vagy a majomra, mivel kevésbé idomíthatók és jópofák, úgymond.
a mexikói hásziendás sorozatok tele vannak lovakkal, mert lovagolnak bennük :D de nem versenyeznek, vagy ilyesmi, nem a ló a főszereplő
már bocsánat, kérdező, lehet, hogy okos a ló, de kevésbé beépíthető az ember életébe, azon kívül, hogy lovagolnak és versenyre járnak vele
nem tud nyomozni, mint egy kutya, nem tud bohóckodni mint egy majom, nem tud beszélni, mint egy papagáj
egy filmet még esetleg fel lehet építeni a lovakra, sorozatot nem hiszem
esetleg Horseland lovasklub? :D
Heartland. :)
Mondjuk én csak a könyveit olvastam de azok eszméletlen jók voltak! De azt nem tudom hogy magyaf szinronnal vannak netenk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!