Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Koreai doramakat tudnatok...

Koreai doramakat tudnatok mondani? A tobbi lent.

Figyelt kérdés
Olyat keresek ami hasonlit ezekhez: kill me heal me, falling for innocente es a hallom a hangod. Valami ezekhez hasonlot keresek pl. Amiben van gyilkossag v valaki beteg de jora fordul v meg kell menteni a vallalatot. Ilyesmiket.

#Sorozatok/koreai
2015. szept. 8. 20:47
 1/6 anonim ***** válasza:

Pinocchio... öhm, City hunter? Tragédiából kezdődik, van benne gyilkosság, meg megvédés bőven. Én az első két részen sírtam, pedig nagyon nem vagyok olyan ember. Good doctor: egy autista orvosról szól. Iagzából ehhez szerintem azért némi godolkozás is szükséges, át kell élni a helyzetet. Szerintem brilliáns lett, de lehet csak én vagyok elfogult az orvosi szál miatt

Történelmi is jöhet? Mert akkor talán Damo, Hwang Jin Yi. Ez kettő az összes dorama közül amit láttam (több, mint 50) a kedvenc. :)

2015. szept. 8. 20:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Jaj nagyon koszonom mar annyi helyen kerestem de sehol nem talaltam.
2015. szept. 8. 21:37
 3/6 anonim ***** válasza:

Nincs mit.

Ha esetleg kellene még, és adsz kicsit követhetőbb "utasítást" szívesen tudok még jópárat ajánlani. :)

2015. szept. 8. 21:45
 4/6 A kérdező kommentje:
Rendben:) majd irok privibe ha kell.:D
2015. szept. 9. 07:01
 5/6 Szécsi0301 válasza:

The master sun

Fall in love with me

Mask

Emergency couple

High society

Liar game

Heartless city

Diworce lawyer in love

Just you

My love from the star

I have a lover

I order you stb....

Ezeket mind meg tidod nezni vikin illetve indan :)

2015. szept. 13. 20:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszii:Ddd
2015. szept. 14. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!