Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Sorozatokat tudtok nekem mondani?

Sorozatokat tudtok nekem mondani?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok. Ugy döntöttem elkezdek sorozatokat nézni interneten de olyat szeretnék ami angol vagy brit sorozat és aminek mindegyik része fent van ugy hogy angolul beszélnek és magyar felirat van hozzá. kicsit meg szeretnék tanulni angolul és ezért kellene ilyen fajta sorozat. A skins meg a vampirnaplok kizárva mert nincs fent mindegyik része. Leginkább indavideos sorozatokra gondoltam. A tartalmukat is irjátok le hogy mirol szolnak meg stb. Lehet romantikus, horror, sulis, hétköznapis meg minden de legyen valosag alapja az a lényeg, mármint hogy nem kell igaz történet alapján de ilyen hülyeséget nem szeretnék nézni. Köszi szépen a válaszokat! Ja és bocsi a helyesirásért aki ezért leszol észre se veszem :) Siettem
2015. szept. 13. 19:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Benedict Cumberbatch féle Sherlock. Gondolom nem kell leírnom miről szól. Úgy látom fenn van feliratosan indavideón.
2015. szept. 13. 20:19
 2/2 anonim ***** válasza:
sherlock mindenképpen jó választás. még pluszba a game of thronest, a breaking badet, az it cowdot, a malcolm in the middlet, a modern familyt, a south parkot, a brickleberryt és a touchot. Az utóbbiak közül nem tudom mi van fent, de majd rákeresel ha érdekel és ha nincs akkor nem nézed:D
2015. szept. 13. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!