Miért van az, hogy a Harry potter című filmsorozat ennyire hat rám?!
Figyelt kérdés
Kb minden nap megnézek egy HP filmet, mert valamiért sokkal jobban érzem magam tőle.. Aztán amikor vége a filmnek, hirtelen **ar kedvem lesz... Miért?!2015. szept. 12. 08:44
1/3 anonim válasza:
Velem is ugyanez van :D Mi vagyunk a potter-generáció, ez van; valószínűleg azért van ránk nagy hatással, mert egy fantasztikus mű (könyvsorozat is és a filmsorozat is), szerethető karakterekkel, egy olyan világról, amiről el lehet hinni hogy létezik, annyira hiteles az egész..:) Aki megnézni, arra szerintem hasonló hatással bír a film; mert megunhatatlan, mindig vannak benne új dolgok, amiket felfedez az ember (összefüggéseket, szójátékok). Egyszerűen jó film és kész. Nem lehet megunni.
2/3 anonim válasza:
Én meg a könyvvel vagyok így. Múlt évben 4x végigmentem a teljes sorozaton! Nem lehet megunni!
3/3 anonim válasza:
Ne aggódj, nem vagy egyedül :D A barátaim agyára megyek a Potterhead mániámmal, de nem tud érdekelni :D Imádom <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!