A Trónok Harca 5. évadának utolsó részében mit jelenthez ez az utalás?
A könyvben nem mondott neki ilyet. Viszont elmondta neki,hogy veszély fenyegeti.
A sorozatban ez is, mint még nagyon sok dolog, teljesen máshogy lett megoldva. Sztem csak azért rakták bele,hogy egy pillanat a hideg végigfusson a nézők hátán vagy ledöbbenjenek.
Ez annyit jelentett, hogy Jon rájöjjön, hogy Melisandre valóban lát igaz dolgokat. Rádöbbentette, hogy látta valahogy Ygritte-t és őt a lángokba. Mivel ezt csak neki mondta Ygritte.
Az első válaszoló pedig téved, ezt a mondatot a könyvben is mondja Jon-nak, csak más a szitu. De mind mindig a lényege ugyan az. (legvégén lesz)
''Álmodtam a faladról, Havas Jon. Hatalmas, ősi tudással emelték, és erős varázslatokat zártak az alapjába. – Melisandre felnézett a Falra, szájából meleg párafelhő áramlott ki. – Ez ugyanannyira az én helyem is, mint a tiéd, és nemsokára kétségbeejtően nagy szükséged lesz rám. Ne utasítsd vissza a barátságomat, Jon. Láttalak a viharban, minden oldalról ellenségek szorongattak. Rengeteg az ellenséged. Soroljam a nevüket?
– Tudom a nevüket.
– Abban ne légy olyan biztos. – A rubin Melisandre nyakán vörösen ragyogott. – Nem attól az ellenségtől kell tartanod, amelyik szemtől szemben átkot szór rád, hanem amelyik mosolyog, amikor ránézel, de a hátad mögött a kését feni. Jobban tennéd, ha mindig magad mellett tartanád a farkasodat. Jeget
látok, és tőröket a sötétben. Vörös, keményre fagyott vért és csupasz acélt. Nagyon hideg volt.
– A Falon mindig hideg van.
– Úgy gondolod?
– Tudom, hölgyem.
– Akkor nem tudsz te semmit, Havas Jon – suttogta. ''
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!