Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Milyen utalások vannak animékben?

Milyen utalások vannak animékben?

Figyelt kérdés

Szóval az hogy pl van a Durarara és abban egy csomó utalás van a Baccanora (pl a Dollarsnak a jelszava baccano , benne van az animében Isaac és Miria + az egyik srácnak Sebby a csengőhangja :3 ( a Kuroshitsujiból) meg egy másik szereplőnek a Hell Girl )

Még nekem ami feltűnt az a Umeniko no naku koro niben is csomoszor utalásokat tesznek a Higarashira és fordítva is. Tudnátok nekem még ilyeneket mondani ? Lehetőleg ne olyan animéket amik direkt kiparodizálják , hanem normális történetűt ahol itt ott vannak utalások .Remélem érthető lett^^

2015. júl. 15. 20:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Ezek nem igazán "utalások", mivel ezen animéknek ugyanaz a készítője (pl Durarara és Baccano). Durarara-ban konkrétan vannak baccanos karakterek akik fel is bukkanak a háttérben.

Higurashi ugyanez.

Tehát ezek nem "függetlenek" egymástól.

Ha ilyet keresel, akkor ott van a Gintama, de az inkább csak paródia.

2015. júl. 15. 21:03
 2/5 A kérdező kommentje:

Igen tudom hogy ugyanaz a készítőjük ezért vannak benne egymásra utalások . Esetleg iylen "testvér" animéket mondanál ? :)

A Gintamát ismerem, de köszi .

2015. júl. 15. 21:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Meg a Durararaban van a Kuroshitsujira a Hell Girlre és a Darker Than Blackre is utalás , pedig azok nem nagyon kapcsolódnak hozzá.
2015. júl. 15. 22:00
 4/5 anonim ***** válasza:

A J.C.Staff stúdió szokott ilyesmit csinálni, főleg a romantikus sorozataiban. Pl. az Ookami-san to Shichinin no Nakama-tachi 8. részében, mikor feleséget keresnek egy kis srácnak.

[link]

2015. júl. 16. 04:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Oh köszike :)
2015. júl. 16. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!