Milyen utalások vannak animékben?
Szóval az hogy pl van a Durarara és abban egy csomó utalás van a Baccanora (pl a Dollarsnak a jelszava baccano , benne van az animében Isaac és Miria + az egyik srácnak Sebby a csengőhangja :3 ( a Kuroshitsujiból) meg egy másik szereplőnek a Hell Girl )
Még nekem ami feltűnt az a Umeniko no naku koro niben is csomoszor utalásokat tesznek a Higarashira és fordítva is. Tudnátok nekem még ilyeneket mondani ? Lehetőleg ne olyan animéket amik direkt kiparodizálják , hanem normális történetűt ahol itt ott vannak utalások .Remélem érthető lett^^
Ezek nem igazán "utalások", mivel ezen animéknek ugyanaz a készítője (pl Durarara és Baccano). Durarara-ban konkrétan vannak baccanos karakterek akik fel is bukkanak a háttérben.
Higurashi ugyanez.
Tehát ezek nem "függetlenek" egymástól.
Ha ilyet keresel, akkor ott van a Gintama, de az inkább csak paródia.
Igen tudom hogy ugyanaz a készítőjük ezért vannak benne egymásra utalások . Esetleg iylen "testvér" animéket mondanál ? :)
A Gintamát ismerem, de köszi .
A J.C.Staff stúdió szokott ilyesmit csinálni, főleg a romantikus sorozataiban. Pl. az Ookami-san to Shichinin no Nakama-tachi 8. részében, mikor feleséget keresnek egy kis srácnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!