Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Markos György - Autótuning...

Markos György - Autótuning kabaréjelenet?

Figyelt kérdés

Emlékszik valaki mág a fenti kabaréműsorra? Tudna youtube vagy akármilyen linket adni, hol nézhetem/hallgathatom meg? Én egyszerűen sehol sem találom.

Gyerekkoromban hallottam utoljára a rádióban ezt a kabaréjelenetet. A kabaréjelenetben Boncz Géza egy autótulajdonost játszik, aki bemegy a szervízbe, ahol Markos György - a szerelő - próbálja rábeszélni mindenféle tuningokra. Csak apró részletekre emlékszem, hátha valakinek arról beugrik:

- Hátulra beépítünk egy hajóhintát, a sebváltóba meg berakunk egy borostyánba öntött lótetűt. Arra bukik a bula!

- Mi az a bula?

- Hát, ő a kollégám, aki majd délután jön be.

Ezenkívül még mókusfarkat kötnek az antennára stb. Végül megkapja a tulaj a számlát, aki közli, hogy neki nincs ennyi pénze, mert ő csak egy olajcserére jött.

2015. szept. 9. 07:45
 1/3 anonim ***** válasza:

nem tudom köztük van-e, de ezen az oldalon van egy csomó kabaréjelenet tőlük:

[link]

2015. szept. 9. 08:55
 2/3 anonim ***** válasza:
A címe az, hogy Autószerelőnél, Usztics Mátyás és Katona János adja elő. A Rádiókabaréban adták le 1986 májusában.
2015. szept. 9. 12:18
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!!!
2015. szept. 9. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!