Amikor Sasuke és Naruto harcolnak a végső harcban akkor levágják egymás kezét, viszont utána Narutonak megtudták gyógyítani vagy hogy lehet hogy neki mindkét keze megvan és Sasukének meg nincs?
Figyelt kérdés
2015. szept. 7. 00:03
1/4 anonim válasza:
Meglesz neki később - lásd Naruto Gaiden - csak lassan készült el neki a pótkeze, ő meg mindenáron el akart menni világot felfedezni, önmagát megtalálni és nem várta meg. gondolom később amikor hazalátogatott - a shippuuden és a gaiden köztt - akkor pótolták neki.
2/4 anonim válasza:
Úgy, mint ahogy Obitónak mindig visszanőtt a karja: Hashirama sejtjei.
3/4 mate1227 válasza:
ez engem is érdekelne azt tudtam hogy elment a faluból és ezért nincs keze de tegnap néztem a Borutot és ott sem volt neki
4/4 anonim válasza:
2. válaszoló vagyok.
Nem tudom miért pontozott le mindenki, mivel az igazat írtam...
Obitónak mindig visszanőtt a karja, mert Hashirama sejtjeit ültette be neki Madara, olyan volt a karja (és testének egy része), mint fehér Zetsu.
Naruto és Sasuke karját ugyanígy pótolták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!