Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kiderül valaha hogy mit...

Kiderül valaha hogy mit éreztek egymás iránt Teten ês Neji?

Figyelt kérdés

2014. dec. 22. 22:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Egyrészt Tenten teljesen nélkülözhető karakter volt és Nejinek csak a chunin vizsgán volt több szerepe. Másrészt a Naruto nem egy szerelmi történet (volt). Végül pedig Neji meghalt.

Csapattársak voltak, biztos kedvelték egymást. Sztem ennyi bőven elég.

2014. dec. 23. 11:22
 2/11 anonim ***** válasza:
Azért ne csak ilyen lazán nézzük a dolgokat.Sok rövid jelenet volt köztük ami utal arra,hogy van valami ott.Engem is érdekel nagyon,hogy mi lett volna...kettejük között,csaj a kedvenc szereplőm meghalt. :/ Valószínű,hogy ha túlélte volna,összejöttek volna. :) Bárcsak így lett volna...
2014. dec. 23. 18:36
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom, bár engem nem különösebben érdekelt volna mert, sem Tenten sem pedig Neji nem fogott meg. Bocsi...
2014. dec. 26. 23:11
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Kárnak írtál akkor ide.Engem érdekel és a kérdezőt is és biztos van még akit igen.Neji ha túlélte volna,szerintem Tentennel összejött volna,mivel most Tentennek nincs pasija,férje,valószínű,azért mert Nejit szerette,csak nem mutatta ki,de Neji is szerette szerintem,csak nem mutatták ki sosem egymásnak,de tudták mind2en.Neji halálánál kellett volna az,hogy bevallják egymásnak.Nekem Neji volt a kedvencem és jó története volt,amúgy is "illet" hozzá a halál,mert így feldobta a történetet,mert ugye Neji dolga,hogy védje Hinatát és teljesítette a feladatát.Most már ő is szabad,mint az apja...
2014. dec. 27. 00:03
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a véleményt! Igazából azért tettem fel ezt a kérdést, mert az egyik kérdésnél láttam, hogy írt erről, és amikor azt írta, hogy ki fog derülni, akkor benyomott egy SPOILERT. Ha valaki érti, hogy mire gondol, kérem, hogy írja le! Kószi:-)
2014. dec. 28. 01:23
 6/11 A kérdező kommentje:
Ennél a kérdêsnél: Narutoból ki a kedvenc karaktered, és miért?
2014. dec. 28. 01:27
 7/11 anonim ***** válasza:
Kérdező,mire gondolsz pontosan? :) Amúgy nekem Neji,mert tetszik a személyisége,tud komoly lenni,tud büntetni(főleg az elején :D) és tud vicces is lenni.Nagyon erős és mindig a kötelessége mellett marad.Látszik,hogy igazi ninja.Csak ugye azt bánom,hogy Tentennel nem jöttek össze. :) Meg elég jellegzetes,karakteres,jól kivan alakítva.Meg mondjuk a gonoszság is nagyon jól állt neki az elején,de így azért jobb,hogy mindig pozitívabb karakter lett. :)
2014. dec. 28. 03:54
 8/11 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező az a spoiler az én kérdésemnél volt. XDD

Am szerintem Tenten és Neji maximum csapattársakként tekintettek volnaegymásra, nem voltak különösebb jelei annak , hogy éreznek valamit egymás iránt. #3 válaszoló vagyok.

2014. dec. 28. 22:16
 9/11 anonim ***** válasza:
Ohh dehogynem,voltak ám. :D Tenten mindig nagyon örült Nejinek.Még az elején a Chunin vizsga teszt írása előtt,Neji megkérdezte Sasuket,hogy hívják,de persze akkor nem ismerte és mondta Sasuke,hogy mi közöd hozzá.Neji pedig megkérdezte mégegyszer,de akkor olyan erőszakosan :D és Tenten mondja akkor,hogy milyen cuki a Neji.Kisame elleni harcban is,mikor Neji megfogja Tentent,hogy el ne essen,akkor is,ahogy ránéz,már lehet tudni + még rengeteg ilyen van.Szóval ne mondd,hogy nem volt ott semmi. :D
2014. dec. 29. 00:04
 10/11 anonim válasza:
Tenten ott Sasukere mondta hogy cuki. Szerintem semmi nem volt közöttük, csapattársak és ennyi..
2015. máj. 19. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!