KI A LEGJOBB? + nektek mi a sorrend?
íme a jelöltek : (én most nem az én ragsoromban írtam le)
1-Josh Hutcherson (Éhezők viadala - Peeta )
2-Liam Hemsworth (Éhezők viadala - Gale )
3-Chris Hemsworth (Thor - Thor)
4-Tom Hiddleston (Thor - Loki)
5-Erdoğan Atalay (cobra11 -SEMIR)
6-Tom Beck (cobra11 - Ben)
nektek mi a sorrend?Ki a legjobb/legrosszabb?
*ha valakit nem ismertek csak hagyjátok ki.
aki leírja annak kösz,akit nem érdekel annak meg köszönöm h nem kommentel.
KÖSZI!!! :D :D :D
(és mielőtt bárki vádaskodni kezd *mert ezen az oldalon szokás* azért érdeke ......
MERT ÉRDEKEL)
Ezek olyan színészek(?) akik jo pasiként lettek odaválogatva, nem feltétlenül a színészi tehettségük miatt. Tehát alapjáraton mindegyik jo pasi... Minden nőnek megvan a maga ideállja. Mint ahogy a pasiknak is. Engem pl mindig lehülyéznek amikor azt mondom hogy nem vonzódom a nagy mellű nőkhöz... holott a köznép szerint jo nagy csöcsök kellenek a nőkre... Én a feszes pici melleket preferálom és kiröhögöm a plázalányokat és azokat az embereket akik egy egy lány utn csorgatják a nyálukat de lépni nem lépnének az istennek se.
Én ennél direktebb vagyok ezért is mosolyogtam meg a kérdést, mert én azt gondolom hogy a nők nagyon pici részének van arra lehetősége, hogy ezekkel a pasikkal komolyabb viszonyba is kerüljenek... :) Ilyen téren nem külömböznek a nők a pasiktól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!