Azt kérdezném lesz-és a LEGO Ninja go-nak 7. évada? Thx
Figyelt kérdés
2015. aug. 25. 21:24
1/28 anonim válasza:
Nem tudom, az se biztos, hogy 6.évad lesz.
De drukkoljunk! Én nagyon szeretem ezt a sorit!
2/28 Roxii32 válasza:
Azt hogy 6.évad van azt biztos tudod... a 7.évad 2016 nyarán jelenik meg magyar szinkronnal. A következő évad Cole-ról fog szólni. Egy új szereplő is megjelenik Lunixya a kristály mestere és egyben a Sötét úr egyetlen lánya. Később ő lesz Lloyd barátnője. Még küldök egy linket hogy több infót is kapj róla: [link] Remélem segíthetem. Azt hogy ki lesz az új gonosz, miért fog Cole-ról szólni azt még én sem tudom de majd meglátjuk. :D :)
3/28 Withermc666 válasza:
Szerintem jó lenne ha morrow visszatérne és Loyd megfiatalodna. Én már december végén is sejtettem hogy a következő cole ról fog szólni mert eddig 2 szólt kai ról 2 loyd ról 1 zane ról 1 jay ról.
5/28 Claire15 válasza:
Végre,Lloyd is csajozik! :DDD
De nem?
7/28 Pádár Norbert válasza:
A 7.évadban cole-ról szól.egy Flicks nevű szellemm leszaz ellenség és a sötétúr lánya lesz a kristály mestere és lloyd barátnője
8/28 Pádár Norbert válasza:
cole ról fog szólni.szerintem jó lesz én már nagyon várom
9/28 Pádár Norbert válasza:
Jó lenne ha LLoyd apja Garmadron visszatérne.Ha Cole vissszaváltozna emberré és nem lenne szellem.Az is jó lenne ha egy új gonosz lenne Flicks (ezt én találtam ki)
Más lenne kai karakterrje egy kicsit a feje.Meg ha az ellenségnek egy olyan ereje lenne hogy a ninják félelmeiket hozná elő.
10/28 Roxi 320 válasza:
Jujj! Már nagyon várom! Egyébként már kijött a 7.évad első hivatalos posztere. Ó és lesz majd egy olyan eléenfél ami a félelmeket hozza elő. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!