Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Lego ninjago 6. évad lesz?...

Harcos56 kérdése:

Lego ninjago 6. évad lesz? Többi lent.

Figyelt kérdés
Mert ugye az 5.évad végén nya legyőzi azt az óriás valamit és morro is meghal. Viszont garmadon sem élte túl mivel az óriás szörnyeteg szájában volt konkrétan.

2015. aug. 5. 23:52
1 2
 1/12 Gérard12 ***** válasza:
Nem tudom, hogy lesz-e 6. évad de reménykedek benne. Garmadon, remélem túlélte, szerintem csak átkerült valamilyen másik dimenzióba Morroval együtt. Őt is szeretném viszontlátni, nagyon megkedveltem a karakterét. Sensei Wu i felajánlotta a csatlakozását, és egy olyan fontos elemet mint a szél, nem hagyhatnak csak ennyiben. Szó mi szó, imádkozok érte, hogy újra legyen egy évad, és újra lássam azt a remekül kidolgozott karaktert, Morrot.
2015. aug. 25. 23:38
 2/12 anonim ***** válasza:

Szerintem Morro erejét más örökli, viszont egy új karakter is jól jönne. Garmadon visszajöhetne, bár szerintem akkor a negyedik évad végén levő "levél-balhé" valamilyen szinten folytatódna... Nekem Lloyd a kedvencem, és nagyon bírtam amikor pokoli kiskölyökből hirtelen világmegmentővé kell válnia, meg azt is hogy a 4. évad elején ő fog össze mindenkit, de azért kitalálhatna valami, nem is tudom... "hobbit"

Mert hát Kay próbálkozik Chen lányával, meg a benzinkútos lánnyal, Jay Nya- val próbálkozik, stb...

Mondjuk találhatna valakit, vagy az apja visszahozásával fáradozhatna, bár szerintem az első verzió (vagyis, hogy barátnője lesz) érdekesebb lenne :)

Ráadásul így tovább lehene vinni a szorit is...

De ez csak az én fantáziálásom :D

2015. szept. 16. 09:05
 3/12 Gérard12 ***** válasza:
#2 A világkristály is ott van. Az is megtörténhetne, hogy Garmadon, Morro, meg a sok noname ember a Cursed Realmból, reinkarnálódik.
2015. szept. 18. 15:22
 4/12 Szuecs Mónika válasza:

Folytatják. Az Êvad elsö epizódja már a youtube-on is fent van!

Egy örült dzsinröl szól, aki megszerzi a kristályt és bezárja a palackjába wut és már misakot is. Közben ronen elfogja a bujdoso nindzsákat, hogy igy ninjago lakosai azt higgyék, ö a nap höse.

Öszinte legyek, én egyedül Lloydot féltem a legjobban, hiszen csakis ö/energia képes elpusztitani a kristályt!

Ha ö elbukik, a dzsin gyôz

2016. jan. 5. 01:58
 5/12 Szuecs Mónika válasza:

Több mint valószinü, hogy Morro erejét talán Lloyd kapta meg vagy átadta egy részét neki, mig öt irányitotta.

Elvégre az erejében látjuk szinte mindig jay erejét is, vagyis a villámot!!!!

2016. jan. 5. 02:01
 6/12 Gérard12 ***** válasza:
Egy linket kérhetek? Sehol nem találtam :(
2016. jan. 13. 17:52
 7/12 anonim válasza:
Épp most kegy a TV ben a 6. Évad valahanyadik része ;) VAN!!:)
2016. jan. 21. 13:55
 8/12 anonim ***** válasza:
6. évad mér van ,és 7-ik is biztos hogy lesz.ha ennek a kettőnek elég magas lesz a nézettsége még 8-ik is lesz illetve már biztos hogy a 7. évad után jön egy mozifilm :)
2016. márc. 26. 01:09
 9/12 anonim ***** válasza:
és egyébként Morro-t nagy valószínűséggel már nem látjuk.gondoljunk bele mindenki azt hitte hogy Skylor is csatlakozni fog és végül elment tésztát gyártani XD
2016. márc. 26. 01:11
 10/12 anonim ***** válasza:
7. lesz most nyaron es lloydnak baratnője(lunixya a kristalymester és a sötét úr egyetlen lany nem gonosz és eleinte kémkedik a ninjak utan sötétkek ruhaban de föleg lloyd utan) is lesz én nagyon varom mar imadom es lloyd a kedvencem én annyira nem birom morrot mivel megszalta lloydot az oke h gonosz vagy mi de komolyan ennire ne akkarjon semmit :×
2016. máj. 7. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!