Lego ninjago 6. évad lesz? Többi lent.
Szerintem Morro erejét más örökli, viszont egy új karakter is jól jönne. Garmadon visszajöhetne, bár szerintem akkor a negyedik évad végén levő "levél-balhé" valamilyen szinten folytatódna... Nekem Lloyd a kedvencem, és nagyon bírtam amikor pokoli kiskölyökből hirtelen világmegmentővé kell válnia, meg azt is hogy a 4. évad elején ő fog össze mindenkit, de azért kitalálhatna valami, nem is tudom... "hobbit"
Mert hát Kay próbálkozik Chen lányával, meg a benzinkútos lánnyal, Jay Nya- val próbálkozik, stb...
Mondjuk találhatna valakit, vagy az apja visszahozásával fáradozhatna, bár szerintem az első verzió (vagyis, hogy barátnője lesz) érdekesebb lenne :)
Ráadásul így tovább lehene vinni a szorit is...
De ez csak az én fantáziálásom :D
Folytatják. Az Êvad elsö epizódja már a youtube-on is fent van!
Egy örült dzsinröl szól, aki megszerzi a kristályt és bezárja a palackjába wut és már misakot is. Közben ronen elfogja a bujdoso nindzsákat, hogy igy ninjago lakosai azt higgyék, ö a nap höse.
Öszinte legyek, én egyedül Lloydot féltem a legjobban, hiszen csakis ö/energia képes elpusztitani a kristályt!
Ha ö elbukik, a dzsin gyôz
Több mint valószinü, hogy Morro erejét talán Lloyd kapta meg vagy átadta egy részét neki, mig öt irányitotta.
Elvégre az erejében látjuk szinte mindig jay erejét is, vagyis a villámot!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!