Tudnátok mondani olyan sorozatot ami hétköznapi tinikkel játszódik, de van benne valami rejtély?
Figyelt kérdés
Hasonló sorozatot keresek mint a Pretty Little Liars vagy a Gossip Girl.2015. aug. 25. 14:17
1/7 anonim válasza:
10 dolog amit utálok benned.
Faking it(simlis spinék)
2/7 anonim válasza:
Mondjuk ezekben nincs rejtély, ezek inkább ilyen bugyuta sorozatok, de én szeretem őket! :)
3/7 anonim válasza:
Az internátus (hétköznapi tinikkel, rejtély is van benne, de ez nem humoros, könnyed vattacukorsorozat)
4/7 anonim válasza:
Amiket te írtál azokat nem láttam, de a Misfits szerintem megfelel a kritériumaidnak.
5/7 anonim válasza:
Így van, az Internátus kiváló sorozat, de mint az előző válaszoló is írta, nem szerelmi veszekedésekre kell számítani. Illetve ha mégis ilyesmi félére vágysz, Anubisz házának rejtélyei.
6/7 anonim válasza:
parafalva én imádom elégé rélytéles
evermor csal par reszt latam de jo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!