Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nagyon szoft horrorfilmeket...

Nagyon szoft horrorfilmeket tudnátok mondani? És, , kincskeresős" filmeket?

Figyelt kérdés

A horror semmiképpen se legyen belezős, ne legyenek benne levágott/szétroncsolt testrészek és kinyomott szemek, inkább ijesztő, rejtélyes és elgondolkodtató legyen, mint gusztustalan. Ha egyáltalán van ilyen.

Nem tudom, közületek ismerősek-e valakinek a horror rpg játékok (ilyen kis pixelesekre gondolok), de mostanában nagyon rákaptam ezekre, főként azért, mert amúgy elég ijedős vagyok, de amilyen jumpscare-ek vagy esetleges undormányok szerepelnek az ilyen játékokban, azokat még pont el tudom viselni, sőt a hangulatuk miatt tényleg nagyon tetszenek. Ezért is keresek most hasonló filmeket. :)

,,Kincskeresős" alatt pedig valami olyasmit értek, mint amilyen pl. az Angyalok és démonok, vagy A nemzet aranya.

Inkább az a fajta érdekelne, ahol az egyik támpont segítségével jutnak el a következő helyre, ahol megint találnak valamit, stb. ^^

2014. okt. 16. 18:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Kincs ami nincs. Legjobb :)
2014. okt. 16. 18:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Soft horror. Bár inkább thriller kategória:

-Kísértetjárás Connecticutban

-A feketeruhás nő

-Más világ

-Fehér zaj

-A rózsa vére

-Átok (The Grudge)

-Árnykép

-A rítus

-Hetedik érzék

2014. okt. 16. 22:19
 3/5 A kérdező kommentje:

Mindkét választ köszönöm!

Első: Szerintem azt valamikor régen láttam is. :)

Második: Tökéletes! *-* Igazából én is gondolhattam volna egyből thrillerre, mert az tényleg jobban fekszik nekem, mint a horror. Szóval nagyon köszönöm ezt a sok filmcímet, utánuk is nézek.

2014. okt. 17. 14:10
 4/5 A kérdező kommentje:
Ha valaki még erre tévedne, meg tudná mondani, hogy A kör mennyire véres? ^^' (Asszem abban már vannak levágott ujjak - az ajánlójából erre emlékszem.)
2014. okt. 17. 15:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Trancsirák
2020. nov. 22. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!