Nagyon szoft horrorfilmeket tudnátok mondani? És, , kincskeresős" filmeket?
A horror semmiképpen se legyen belezős, ne legyenek benne levágott/szétroncsolt testrészek és kinyomott szemek, inkább ijesztő, rejtélyes és elgondolkodtató legyen, mint gusztustalan. Ha egyáltalán van ilyen.
Nem tudom, közületek ismerősek-e valakinek a horror rpg játékok (ilyen kis pixelesekre gondolok), de mostanában nagyon rákaptam ezekre, főként azért, mert amúgy elég ijedős vagyok, de amilyen jumpscare-ek vagy esetleges undormányok szerepelnek az ilyen játékokban, azokat még pont el tudom viselni, sőt a hangulatuk miatt tényleg nagyon tetszenek. Ezért is keresek most hasonló filmeket. :)
,,Kincskeresős" alatt pedig valami olyasmit értek, mint amilyen pl. az Angyalok és démonok, vagy A nemzet aranya.
Inkább az a fajta érdekelne, ahol az egyik támpont segítségével jutnak el a következő helyre, ahol megint találnak valamit, stb. ^^
Soft horror. Bár inkább thriller kategória:
-Kísértetjárás Connecticutban
-A feketeruhás nő
-Más világ
-Fehér zaj
-A rózsa vére
-Átok (The Grudge)
-Árnykép
-A rítus
-Hetedik érzék
Mindkét választ köszönöm!
Első: Szerintem azt valamikor régen láttam is. :)
Második: Tökéletes! *-* Igazából én is gondolhattam volna egyből thrillerre, mert az tényleg jobban fekszik nekem, mint a horror. Szóval nagyon köszönöm ezt a sok filmcímet, utánuk is nézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!