Fosatós, mészárbomba horrorfilmeket tudnátok mondani?
Nővéremmel néznénk (egyedül nem meri, csak velem), szóval a legvéresebb, legijesztőbb filmeket kellene egybegyűjteni :D
A Fűrész sorozaton, Halálos kitérőkön, péntek 13-n, Rémálom az Elm utcában, ezeken már túl vagyunk.
Félelmetes: A fekete ruhás nő (ez tényleg nagyon para)
Véres: Chucky sorozat
Halloween (remake) sorozat
Sikoly sorozat
Tudom, mit tettél tavaly nyáron sorozat
A fekete ruhás nő para? :D
Szerintem inkább izgalmas, de semmiképpen nem félelmetes.
köszi, Chuckie-t leszámítva a többit még nem ismerem.
Köszi :)
Nekem eddig 5 top horrorfilmem van, amit bármikor megnéznék, szerintem mindegyik remek a saját stílusában, ezeket ajánlom:
-Evil Dead 2013 Igazi véres, kicsit abszurd fajta.
-The Descent. Ez olyan igazi klausztrofóbiás sötét szörnyes film.
-Sziklák szeme 1, de főleg a 2. Ez egy nukleárisan fertőzött családkát mutat be, akik nem kedvelik az idegeneket
-Viasztestek. Ez egy picit realisztikusabb, mint a fentebb említettek, egy beteg testvérpár életébe kukkanthatunk bele, akiknek érdekes hobbijuk van.
-A dolog. Na ez egy igazi szaratós, véres, undorító, parázós film, nem lehet megunni.
-És vannak az örök klasszikusok, az Ördögűző, Átok 1-3, Kör, Ragyogás, Psicho.
- Ha nevetni is szeretnétek a borzongás mellé, akkor ajánlom még a Tucker And Dale VS. Evil, Hullajó, Náci Zombik, Zombieland. A Hullajó, és a Náci Zombik nagyon véres.
Tükrök
Nem fogadott hívás
Démonok között
Démoni doboz
Kísértetjárás Connecticutban 1-2
Insidious 1-2
1. vok csak még eszembe jutott egy véres
Freddy VS. Jason
Rémálom az Elm utcában és Péntek 13ból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!