Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyek a legjobb FUTÓS filmek?

Melyek a legjobb FUTÓS filmek?

Figyelt kérdés
Olyan filmeket keresek, amelyek interneten MAGYAR nyelven is elérhetők. Nagyon sok jó futós film született az elmúlt évtizedekben, de sajnos ezek jelentős része nincs szinkronizálva. Kedvenceim: Maraton a csodáért, a Prefontaine, a Tűzszekerek és a Fuss a jövődért. Láttam még a Forrest Gumpot és a Gallipolit is.

#futás #app #Run #Forrest Gump #Running #maraton #maraton a csodáért #prefonatine #tarahumara
2015. aug. 24. 15:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem tudom a legjobbak-e, én ezekről hallottam:

A hosszútávfutó magányossága

Fuss, dagi, fuss!

A nagy futás

Terry

és nem kimondottan 'futós', de sokat futnak benne:

Maraton életre-halálra

2015. aug. 24. 19:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Nálam ezek a legjobbak, amiket mostanában láttam, a McFarland ráadásul igaz történetet dolgoz fel:

Saint Ralph - Maraton a csodáért (2004)

[link]

McFarland, USA (2015)

[link]

4 Minute Mile (2014)

[link]

2015. aug. 27. 22:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Bocs, most látom, hogy a 3 as listámból 2 nálad is ott van, így akkor külön ajánlom a McFarland-ot, sajnos csak feliratos verziója van egyelőre.
2015. aug. 27. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!