Tudtok olyan jó sorozatot mint például a Trónok harca vagy a Vikingek?
Figyelt kérdés
Olyat ami a közép vagy ókorban játszódik. Lehet fantasyvilág is. Mint a Trónok harca. Csak kevésbé véres és erotikus.2015. aug. 21. 18:20
1/13 anonim válasza:
Black Sails. Bár ez a kalózok aranykorában játszódik.
2/13 anonim válasza:
Black Seals,Walking dead,Breaking Bad - nemfogsz csalódni bennük az tuti! 10/10-es mind
3/13 A kérdező kommentje:
a walking dead meg a breaking badnek nincsenek olyan tulajdonságaik mint amiket felsoroltam. de ettől függetlenül kipróbálom, kössz a tippet :)
2015. szept. 2. 20:27
4/13 anonim válasza:
ohh bocsi nemolvastam el a részleteket :$ ha még mindig keresel a Spartacus: VÉr és Homok,Az aréna Istenei, Bosszú és Az Elátkozottak háborúja sorozat a kedvencem, ha ókori témáról van szó annyira életzerűnek mutatja be mien lehetett Spartacus-ék rabszolgafelkelése és annyira bírtam összekötődni a sorozatokkal és szereplőkkel, hogy volt amikor énis megkönnyeztem egy egy ember halálán ami nemsok sorozatról mondhat el nálam szóval ezt nagyon ajánlom, ha ebben a témában keresel történelem az ókorból nem fantasy, de egy remekmű. Mindenképpen próbáld ki! :)
5/13 A kérdező kommentje:
ki fogom próbálni. kössz
2015. szept. 4. 16:14
6/13 A kérdező kommentje:
csak az a baj hogy nem szeretem az olyan sorozatokat ahol túl sok az erotika.
2015. szept. 10. 19:36
7/13 anonim válasza:
lol, trónok harcát akkor miért nézed?
8/13 anonim válasza:
Szia, én sok jót hallottam a magyarországon forgatott sorozatról ami a középkori olaszország leggazdagabb családjáról szól és egy híres színész is játszik benne, csak a címe nem jut eszembe:( talán "b" betűvel kezdödik. Viszont ha nem ragaszkodsz a középkorhoz akkor én is ajánlom neked a breaking badet. Fáj bevallani trónok harca rajongóként de az a sorozat kiváló. A legjobb színészek, a legjobb story, elképesztő csavarokkal. Valószínűleg a legjobb filmélmény ever:D abszolút csak a legnagyobbakhoz tudom hasonlítani mint a keresztapa:D
10/13 A kérdező kommentje:
"lol, trónok harcát akkor miért nézed?"
említettem én valahol hogy nézem a trónok harcát? megnéztem az első részét kíváncsiságból, de mivel túl sok benne az erotika(vagy legalábbis túlságosan részletezik), nem folytattam tovább.ezzel nem magát a sorozatot akarom elítélni,dehát ízlések és pofonok. de amúgy remek sorozat lenne. a vikingekben meg számomra túl sok az erőszak és a vér.
egyik sorozat sem az én stílusom.
2015. nov. 7. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!