Ki a kedvenc szereplőtök az Avatarból?
Figyelt kérdés
2010. márc. 9. 16:50
11/20 anonim válasza:
Trudy Chacon, Moha, Jake Sully
12/20 anonim válasza:
00:54 -es vagyok, bocsi elírtam... :)
szóval a kedvencem Neytiri, és Trudy-t meg nagyon jófejnek tartom :D
13/20 A kérdező kommentje:
Trudyt én is bírom;)
2010. márc. 14. 22:05
14/20 anonim válasza:
pl. Cu-téj (remélem jól írtam). Igaz, az elején elég undok Jake-kel, de olyan jó, amikor a végén tisztelni kezdi őt és együtt harcol vele. Sőt még meg is hal emiatt.:( + Jake maga, Neytiri és Trudy
15/20 A kérdező kommentje:
egyetértek utolsó!
2010. márc. 18. 09:11
16/20 anonim válasza:
Tsu'tey azért kezdi tisztelni Jake-et, mert ő Turuk Makto, tehát egy legenda miatt. Mondjuk igaz, ami igaz, Jake nem véletlenül lesz T.M, és a Na'vik legendái a mieinkhez képest (és abszolút is) meglehetősen valóság alapúak. Tehát végülis jogos a tisztelet ez alapján. És ahogy az egyik előző is írta, az életét is áldozza végül. Tehát Tsu'tey egy primitív, de nagyon korrekt Na'vi.
18/20 A kérdező kommentje:
Uhh utolsó...mit kedvelsz benne??
2010. jún. 20. 13:43
19/20 anonim válasza:
A film végén a csatában lelövik avatarként.. Utána meg gázmaszkba gépfegyverrel indul a harcba emberként :D Az elején meg milyen beszari volt :D
20/20 anonim válasza:
AAng Irohtábornok Zuko herceg TSU-TEY FOREVER TSU TEY MEG
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!