Ki a kedvenc Skins szereplőtök és miért?
összességében Cassie , hogy miért hm nem tudom nekem nagyon szimpatikus
3-4. évadban talán Effy , de szerintem az nem lett már az igazi
az 5. évadról meg nem tudok még véleményt mondani
Ki nem állhatom azt a sorozatot.:)
Az apám gyakran nézi, ő szereti.
Original felállásban nekem is Cassie meg Sid. Sid azért mert aranyos, Cassie meg azért mert bolond :D.
3-4-ben Effy meg az ikrek. Effynek tetszett a stílusa, az ikreknél már nem emlékszem miért szerettem őket XD.
Az új évad nekem azért szimpatikus így 2 rész után mert ugyanúgy hozza az angol fiatalok bolondságát akár öltözködésről, akár gondolkodásról van szó. Bár a szereplők annyira nem lopták be magukat a szívembe. A szőke csaj egyáltalán nem illik ebbe az egészbe, nem tudom miért de nagyon kilóg és a többi szereplő is olyan semmilyenke. Frankyben van fantázia, de a többi lapos...
1. évad Sid
2. évad Emily egyértelműen :D
3. évad hát nehéz kiválasztani 2 rész után, de az előttem szólónak igaza van, frankyben tényleg van fantázia, Graceben is szerintem, meg kíváncsi leszek arra a srácra aki az első részben volt, a fegyveres jelenetnél.
1. generáció: Tony
2. generáció: Naomi
3. generációt még nem láttam de ma letöltöm :)
HUUU ma megnéztem az első részt az 5. évadból!!
FRANKIE <333 imádom !
valaki említette, hogy a szőke csajszi kilóg a sorból.. szerintem azért mert olyan 'amerikai' a kinézetét meg a viselkedését nézve kb a Bajos Csajokba tudnám elképzelni :DD de még bármi lehet belőle : )
1-2.évad -> Chris
3-4.évad -> Cook
/ Imádom, hogy mindig bolondságokat csinálnak<33 /
1. generáció: Maxxie.
2. egneráció: Effy
A 3-at még nem láttam.
Az első generációbol Tony mert hasonlítok rá és Maxxie. Maxxiet csak úgy bírom nem tudom miért :D
A másodikban Freddie. És komolyan lesokkolt amikor megölték...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!